Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Γιατί ο Τσίπρας είναι το πιο τρομακτικό παράδειγμα ανθρώπου χωρίς καμία απολύτως ηθική δέσμευση. Ένας επικίνδυνος άνθρωπος.


Θεόδωρος Ζαρέτος

«Εφιστώ την προσοχή σου σε ένα ευαίσθητο θέμα, στο οποίο περιμένω τη συμβολή σου και την παρέμβασή σου με τον καλύτερο τρόπο, το ήδη γνωστό σε εσάς ζήτημα που έχει προκύψει με τον νέο πρέσβη στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Αυτήν την επιστολή έστειλε ο Τσίπρας στον σταλινικό φίλο του και φονιά του λαού της Βενεζουέλας τον Μαδούρο και αυτήν την επιστολή παρουσίασε σήμερα ως απόδειξη της σταθερής συμπαράστασής του στα θύματα σεξουαλικής βίας!

Τολμώντας μάλιστα το αδιανόητο: Να λέει σήμερα ότι έστειλε αυτήν την επιστολή επειδή τα κακοποιημένα θύματα του ζήτησαν να τα προστατεύσει και τα προστάτευσε με αυτήν την επιστολή …λύνοντας έτσι το πρόβλημα!

Να ξέρετε λοιπόν και να μην ξεχάσετε ποτέ ότι αν πέσετε θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από κάποιον Αριστερό θα πρέπει να σιωπήσετε αλλιώς θα είστε ένοχοι για τα πλήγματα που θα υποστεί η Αριστερά από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης που παραμονεύουν.

Το ζήτημα για τον Τσίπρα ποτέ δεν ήταν οι πράξεις του πρέσβη αλλά το να μην τον πάρουν είδηση.

Θα το επαναλάβω.

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να ψάχνετε αν ο Τσίπρας είναι αριστερός ή δεξιός ή κεντρώος, ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την ιδεολογία και τις ιδέες.

Γιατί ο Τσίπρας είναι το πιο τρομακτικό παράδειγμα ανθρώπου χωρίς καμία απολύτως ηθική δέσμευση.
Αυτό τον κάνει ικανό να μπορεί (και να το κάνει συνέχεια) να λέει οτιδήποτε και την ίδια στιγμή το αντίθετό του χωρίς να ντρέπεται. Είναι ανίκανος να νοιώσει ντροπή.

Ο Τσίπρας είναι ένας αμετανόητος και επικίνδυνος άνθρωπος όχι μόνο για του γύρω του αλλά για τη χώρα μας.

Είναι ένας κυνικός, αδίστακτος, άξεστος, ανιστόρητος και χυδαίος άνθρωπος.

Ο μόνος λόγος που ο Τσίπρας δεν έγινε Μαδούρο είναι επειδή η Ελλάδα δεν είναι Βενεζουέλα. Επειδή η Ελλάδα είναι Ευρώπη.










Δεν υπάρχουν σχόλια: