Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Οι “αθώες” ρουκέτες με εμβέλεια 120 χιλιομέτρων της Χαμάς, και το πάντα “κακό” Ισραήλ. Φτάνει πια με την αντι-ισραηλινή προπαγάνδα

Το “αθώο” ρουκετοβόλο των 120 χιλιομέτρων ακτίνας δράσης της Χαμάς! 
 

 

Στην Ελλάδα, από τη δεκαετία του ’80 και μετά, υπάρχει ένας υφέρπων αντισημιτισμός, που τρέφεται από τα δυο άκρα του πολιτικού συστήματος. Η άκρα αριστερά, που βλέπει το Κράτος του Ισραήλ, σαν χέρι του Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού (σικ, αν και ποτέ οι Σοβιετικοί δεν ήταν ιμπεριαλιστές κατά την άποψή τους), αλλά και η άκρα δεξιά, σε μια προσπάθεια των ακραίων κύκλων της, που σχετίζονται με νεοναζιστικά μορφώματα, να ξεπλυθούν τα εγκλήματα των Ναζί κατά των Εβραίων και της ανθρωπότητας.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΧΤΗΚΕ 1.050 ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 38 ΩΡΩΝ!

Από την άλλη, οι Ισραηλινοί, μετά την απώλεια 6 εκατομμυρίων ψυχών, κατέχοντας μια μικρή λωρίδα γης που τους ανήκει εδώ και χιλιάδες χρόνια, έχοντας πολεμήσει πολλές φορές για την ανεξαρτησία τους απέναντι σε πολυαριθμότερους εχθρούς, δεν κοιτούν αυτό που λέμε political correct. Το 1973, το Κράτος του Ισραήλ σώθηκε για λίγες ώρες, με τη θυσία χιλιάδων Ισραηλινών, και της μισής του Αεροπορίας. Έκτοτε, δεν έχει αφήσει τίποτε στην τύχη.

ΙΣΡΑΗΛ: ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΛΟΝΤ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Το 1991, με τον Σαντάμ να του ρίχνει συνεχώς Scud, δεν έκανε το λάθος να μπει στον πόλεμο. Μετά το Ιράκ, την αντισημιτική σημαία σήκωσε το Ιράν και αργότερα οι “Αδελφοί Μουσουλμάνοι”. Οι Παλαιστίνιοι με τη σειρά τους, απέφυγαν με κάθε τρόπο να βρουν ένα modus vivendi με τους Ισραηλινούς, παρά το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως το κράτος του Ισραήλ έχει ενσωματώσει Εβραίους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Ας μείνουμε όμως εδώ με τα γεωπολιτικά.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ: ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Παρατηρούμε ένα κύμα δημοσιευμάτων κατά του “κακού” Ισραήλ. Για τους βομβαρδισμούς που κάνει εναντίον της Λωρίδας της Γάζας. Ένα μέρος του πλανήτη με στρατιωτικές δαπάνες σε υψηλότερο ποσοστό από τη Βόρεια Κορέα. Οι βομβαρδισμοί γίνονται με τον εντοπισμό των εκτοξευτών ρουκετών μέσα στη Λωρίδα της Γάζας. Λογικά, με το που εμφανίζεται μια ρουκέτα, οι Ισραηλινοί γνωρίζουν με ακρίβεια το μέρος από το οποίο εκτοξεύτηκε. Και το πλήττουν, είτε με αεροσκάφη, είτε με UCAVs, είτε με άλλα μέσα.

TO ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ (ΕΙΚΟΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί κάποιοι να μην επιθυμούν να το πουν, αλλά το Ισραήλ είναι αυτό που βρίσκεται υπό επίθεση. Αν η Αλεξανδρούπολη, ή η Καβάλα, ή η Ρόδος ήταν υπό το πυρ των τουρκικών ρουκετών, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα έπρεπε να κοιτούν αμέριμνες; θα έπρεπε απλά να στείλουμε αντιαεροπορικά συστήματα εκεί και τέλος; ή θα έπρεπε η ΠΑ, μαζί με το Πυροβολικό, να κάνουν οικόπεδα τις τουρκικές πυροβολαρχίες; Έχει ή όχι μια χώρα δικαίωμα αυτοάμυνας;

Εδώ δεν μιλάμε για απλές ρουκέτες με ακτίνα λίγων χιλιομέτρων. Προφανώς με ιρανική υποστήριξη, η Χαμάς έχει αναπτύξει ρουκέτες με ακτίνα δράσης που φτάνει τα 120 και 160 χιλιόμετρα! Η ακρίβειά τους είναι μια άνευ λόγου παράμετρος για τη Χαμάς, γιατί ο σκοπός είναι να φτάσουν μακρυά και να βάλουν όλο το Ισραήλ κάτω από το πυρ των ρουκετών. Τις εκτοξεύουν όπως ο Χίτλερ εκτόξευε τους V2 εναντίον του Λονδίνου, αρκεί δηλαδή να πέσουν σε πόλη, ποσώς ενδιαφέρει η ακρίβεια. Η τύχη ρυθμίζει τη ζωή και το θάνατο.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΤΙΡΙΟ 13 ΟΡΟΦΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ

Το ρουκετοβόλο λέγεται A-120 που ονομάστηκε έτσι από τον Ra’ed Al-Attar, έναν ανώτερο διοικητή της Χαμάς, που διοικούσε την ταξιαρχία της  Hamas,  Rafah Brigade στη Βόρεια Γάζα.  Ήταν πίσω από την επίθεση του 2010 με ρουκέτες Grad από το Βόρειο Σινά, εναντίον της Άκαμπα και του Έιλατ (σύμφωνα με τους Αμερικανούς). Οι ρουκέτες έχουν ακτίνα δράσης περίπου 120 χιλιόμετρα, και μπορούν πολύ εύκολα πλέον να χτυπούν την Ιερουσαλήμ.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Συνεπώς, ας σταματήσει το παραμύθι για τους κακούς Ισραηλινούς, που σκοτώνουν “παιδάκια”. Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις αντιδρούν για να προστατεύσουν τους πολίτες τους. Οι εκτοξευτές ρουκετών της Χαμάς δεν είναι “παιχνίδια” αλλά φονικά εργαλεία. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως θα πρέπει τα εγχώρια μέσα να παίζουν το παιχνίδι του Ερντογάν. Οι Παλαιστίνιοι ήταν ίσως οι μόνοι που χαιρέτησαν τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ίσως μαζί με τη Ρωσία. Η λάσπη κατά του Ισραήλ, η παραποίηση της αλήθειας, το νερό στο μύλο του αντισημιτισμού, πρέπει να σταματήσει. Είμαστε στο 2021, και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει το “δούλεμα” της κοινής γνώμης και η μονόπλευρη παρουσίαση των γεγονότων.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Χωρίς φυσικά να λέμε κάτι, ποιον εξυπηρετούν αυτές οι ταραχές; που ξεκίνησαν τελείως ξαφνικά; και η οργανωμένη, προφανώς από καιρό, αντίδραση της Χαμάς; Μήπως κάποιον, που θέλει να τα ξαναβρεί με το Ισραήλ, και φυσικά έχει σχέσεις με Χαμάς, Παλαιστίνη και Ιράν;

ptisidiastima







Δεν υπάρχουν σχόλια: