Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Άδωνις εναντίον Πολάκη: Είναι εκπρόσωπος των αντιεμβολιαστών


Ως εκπρόσωπο των αντιεμβολιαστών χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Παύλο Πολάκη με ανάρτησή του στο twitter, τονίζοντας πως «ο Τσίπρας τον ανέχεται για να πάει τις ψήφους όλων αυτών».

Στον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων χθες, στην ομιλία του στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πιο συγκεκριμένα σε αναρτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον κ. Πολάκη για αμφισβήτηση του εμβολιασμού και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ν’ αποκηρύξει τα όσα γράφει κατά καιρούς.

Μερικές ώρες ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε εκ νέου στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας χαρακτηρίζοντάς τον ως εκπρόσωπο των εναντίον του εμβολιασμού, ενώ υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «τον ανέχεται για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ο εκπρόσωπος των εναντίον του εμβολιασμού κ. Πολάκης συνεχώς αναφέρεται στα μονοκλωνικά αντισώματα και στην δήθεν Συνωμοσία μας να τα στερήσουμε προς χάριν του κέρδους κάποιων εταιριών. Ψεύδος, συκοφαντία και συνωμοσία. Ο Τσίπρας τον ανέχεται για να πάρει τις ψήφους όλων αυτών…»







Δεν υπάρχουν σχόλια: