Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Λαϊκισμός: Ο πιο επικίνδυνος εχθρός της εποχής μας...

Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ

Ο Τράγκας, ο Βελόπουλος, ο Βόβολης, ο Πετράκος, οι Χρυσαυγίτες, οι αφιονισμένοι καλόγεροι, οι θεούσες, όλα τα αμόρφωτα και οργισμένα ζούδια που μαζεύονται στις πορείες και τις διαδηλώσεις, το ψάρεμα "σε θολά νερά" των Συριζαίων, τα σκηνικά που θυμίζουν πλατείες "Αγαναχτισμένων", όλα αυτά, πιστεύετε Σύντροφοι ότι γίνονται για "το εμβόλιο";
Για άλλη μια φορά πάμε να την πατήσουμε, φίλοι μου, και να θεωρήσουμε ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται μέσα σε ένα πλαίσιο λογικής, ιδεολογικής ή επιστημονικής αντιπαράθεσης, ενώ ο εμβολιασμός είναι κυρίως η ΑΦΟΡΜΗ και όχι η ΑΙΤΙΑ.
Θα έλεγα να ξεχάσουμε εντελώς το εμβόλιο. Τα επιστημονικά δεδομένα είναι προσιτά στον καθένα μας για να τα αξιολογήσει και να πάρει μόνος του τις αποφάσεις για το αν θα προτιμήσει να ασθενήσει ή να εμβολιαστεί, παίρνοντας και τα αντίστοιχα ρίσκα.
Εάν όμως η κυβέρνηση επιτρέψει να γίνει αυτό το θέμα αφορμή για τη διαβρωτική δράση κάποιων ασυνείδητων Λαϊκιστών, τότε θα αποδείξει ότι δεν γνώριζε καν τι είδους χώρα κυβερνάει.
Περισσότερο από τον κομμουνισμό, περισσότερο από την Ακροδεξιά, ο πιο επικίνδυνος εχθρός της εποχής μας, (όπως αποδείχτηκε στις ΗΠΑ, την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τόσες άλλες χώρες), είναι ο Λαϊκισμός. Και είναι πολύ πιο επικίνδυνος γιατί δεν βασίζεται σε μια ιδεολογία που μπορείς να αντικρούσεις με λογικά ή Ιστορικά επιχειρήματα, αλλά απευθύνεται στα πιο χαμηλά ένστικτα του ακροατηρίου του, φανατίζοντας και διχάζοντας το Λαό για φαινομενικά άσχετα ζητήματα.
Μην ξεχνάτε ότι την έφοδο στις Βερσαλλίες δεν την έκανε ο Ρουσώ, ο Μοντεσκιέ, ο Ροβεσπιέρος ή ο Βολταίρος, αλλά ο όχλος και όποιος κατευθύνει τον όχλο ανεβάζει κατακόρυφα την Κοινωνική Εντροπία για ίδιον όφελος.
Αυτοί οι μετα-ιδεολογικοί "επαναστάτες" είναι οι προάγγελοι των συμμοριών που θα επικρατούσαν σε μια διαλυμένη Κοινωνία και οι σημερινοί λαϊκιστές ηγέτες τους θα ήταν οι αυριανοί Οπλαρχηγοί-Συμμορίτες..
Προσέξτε το λοιπόν, λίγο πιο σοβαρά από το να τους αποκαλούμε "ψεκασμένους".
Ο πραγματικός κίνδυνος είναι αυτοί και όχι κάποιος ξεχασμένος εδώ και 70 χρόνια κατσαπλιάς ή μελανοχίτωνας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: