Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο χυδαίος Μωραΐτης του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση κατά του πρωθυπουργού


Ξαναχτύπησε το συριζοτρόλ Νίκος Μωραΐτης αυτή τη φορά με κατάπτυστο hashtag κατά του πρωθυπουργού. Λίγο μόνο διάστημα μετά την αισχρή επίθεση κατά των Μενδώνη και Παναγιωταρέα οπότε και προκάλεσε μεγάλο κύμα αντιδράσεων, επανήλθε ξεσηκώνοντας εναντίον τον χώρο του twitter.


«Νόμιζα ότι αυτό που γίνεται τις τρεις τελευταίες μέρες στα σόσιαλ με τα #Μητσοτάκη ….εσαι, κλπ# , θα συνέβαινε από Σεπτέμβριο. Όμως είναι τόση η συσσωρευμένη αγανάκτηση, που το ποτήρι ξεχείλισε αυγουστιάτικα. Τελευταία σταγόνα: Η αδιαφορία του λουόμενου ηγεμόνα για πάντα», έγραψε στο τουϊτερ για να το διαγράψει στη συνέχεια λόγω της ισχυρής αντίδρασης των χρηστών.

«Πρόκειται για αντιπολίτευση των χυδαίων χαρακτηρισμών και των ύβρεων, που δείχνει την πολιτική ένδεια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι μόνο. Αυτό το χάσταγκ φαίνεται ότι ανέβηκε συντονισμένα από τρολ…», λένε άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας που επικαλείται το protothema.gr, υπογραμμίζοντας ότι η αντιπολίτευση των ύβρεων δείχνει και την πολιτική ένδεια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανέχεται και σιγοντάρει αυτού του είδους τις παρεμβάσεις εναντίων των πολιτικών του αντιπάλων και του πρωθυπουργού. «Αυτή η κατάπτυστη πάντως πολιτική δεν αποφέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκουν στον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας ότι αυτές οι επιθέσεις δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις.

tomanifesto





Δεν υπάρχουν σχόλια: