Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Το βίντεο με το παπούτσι που θα περάσει στην ιστορία



Ο Στέλιος Πραπαδέσης ,ακτινολόγος στο επάγγελμα,και κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι τελικά ο δράστης.
Οδηγήθηκε στην αστυνομία μαζί με την 15 ετών κόρη του
.

Ποιός είναι ο άνθρωπος που πέταξε το παπούτσι στον Γ.Παπανδρέου

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ & ΤΟΛΜΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ  "ΠΟΥΝ"  ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ  ΤΑ  ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής  Αποκοίμισης!).

Στέργιος Πραπαβέσης.

Ακτιβιστής, Ιατρός ακτινολόγος-ραδιολόγος, από τους καλύτερους στον κόσμο.

Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1961 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Εισήχθη το 1979, στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως γιατρός στις ειδικές δυνάμεις του Ε.Σ. Ξεκίνησε την ιατρική του  σταδιοδρομία από το Γ.Ν.Κατερίνης και συνέχισε στο ΑΧΕΠΑ...

Είναι ειδικός στις μαστογραφίες και τη διερεύνηση του καρκίνου με υπερήχους και ακτινολογικές μεθόδους. Μέλος των μεγαλύτερων ιατρικών οργανώσεων του κόσμου (American Institute of Ultrasound in Medicine AIUM International MemberRadiological Society of North America RSNA International MemberEuropean Congress of Radiology ECR MemberEuropean Society of Breast Imaging κλπ).

Πολύτεκνος με 4 παιδιά.

Είναι μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Πατριωτικού Μετώπου (www.pamet.gr), μαζί με τον Σταύρο Βιτάλη, τον Κώστα Ζουράρι κ.λ.π.

Είναι εξαιρετικά ευφυής και συγκροτημένος άνθρωπος και οικονομικά ανεξάρητος.

Διάλεξε τον "πατριωτικό ακτιβισμό", που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος και προβεβλημένος, αντίθετα με τους κοσμοπολίτικους "πράσινους" ακτιβισμούς, εικόνες των οποίων έχουμε συνηθίσει όλοι.

Ασχολήθηκε ενεργά με ακτιβιστικές δράσεις εναντίον του μνημονίου. Στις 14 Ιουνίου του 2010, έστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιστολή την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Σήμερα το πρωί, πέταξε το παπούτσι στον Γ.Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον συντονιστή του "Πατριωτικού Μετώπου", δημοσιογράφο Σταύρο Βιτάλη.

Αιτιολόγησε την πράξη του ως "συμβολική" και "υπεράσπιση όσων δεν έχουν πρόσβαση στην υγεία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης", εξηγώντας ότι δεν επιθυμούσε τη βία ή να τραυματίσει κάποιον. Φυσικά, όπως κάθε ακτιβιστική ενέργεια, η δική του θα βρεί θιασώτες και πολέμιους. Ανατρέξτε σε οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό από "γιαούρτωμα" μέχρι "παπούτσωμα" και θα το διαπιστώσετε. Ακόμη και δολοφονικές ενέργειες εναντίον πολιτικών, αστυνομικών κ.λ.π έχουν οπαδούς! Πόσο μάλλον κάποιες που έχουν και το στοιχείο της "ακίνδυνης γελοιοποίησης"...

olympia.gr - taxalia

Τα κυβερνητικά non paper της συνωμοσιολογίας και η δεύτερη φάση της Αργεντινοποίησης.

Η ενέργεια του ΠΑΜ ήταν γνωστή και δημοσιοποιημένη εδώ και πολλές ημέρες. Εκατοντάδες πολίτες είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα, το υλικό είχε μαζευτεί και είχαν δημοσιοποιηθεί όλες οι πληροφορίες.
Ακόμα και για την οδό που θα γινόταν η συμβολική ενέργεια, την οποία ο κύριος Παπανδρέου και η κουστωδία απέφυγαν για πρώτη φορά στην ιστορία της ΔΕΘ.

Τα συνωμοσιολογικά παραμύθια λοιπόν, απευθύνονται μόνο σε ιθαγενείς θαυμαστές της Κάτιας Μακρή και άλλων τηλεπερσόνων της συμφοράς. Όλοι περίμεναν άλλο ένα φιάσκο διαμαρτυριών με “συντεταγμένα” συνδικάτα, συντεταγμένους “αντεξουσιαστές”, συντεταγμένους τομαριτζήδες που ο καθένας θα φώναζε για την κάστα του ή την κομματική του ταυτότητα.

Η ενέργεια είχε προαναγγελθεί αποκλειστικά μέσω διαδικτύου που τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” εξακολουθούν να αγνοούν ή να χειραγωγούν μέσω των αχυρανθρώπων “bloggers” που αναπτύσσουν και διαφημίζουν.

Αντίθετα, ορισμένα ξένα δίκτυα δεν περιμένουν το ΔΝΤ για να πληρωθούν ή να πάρουν και άλλα δημόσια έργα. Γι’ αυτό και παρουσίασαν την ενέργεια, εις γνώση των διοργανωτών αφού έτσι και μόνο θα γινόταν γνωστή στο κοινό. Όπως θα παρουσίαζαν και τη μαζική ρίψη εάν ο πρωθυπουργός δεν έπαιζε με τις διαδρομές προκειμένου να εισέλθει σαν λαθρόβιος κυβερνήτης στη ΔΕΘ.

Όπως άλλωστε έγινε και στην μεγάλη προβοκάτσια της Αθήνας, όταν τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” ξυπνησαν μόνο για να μεταδώσουν την προβοκάτσια της σφαγής στη Marfin, ενώ ΜΟΝΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Αυτό που πραγματικά μπορεί να κλονίσει την εκποίηση της Ελληνικής οικονομίας είναι ακριβώς η αυτόνομη δράση πυρήνων μέσα από την κοινωνία. Κινητοποιήσεις και δράσεις για το γενικό συμφέρον και όχι τα δικαιώματα κάποιας κάστας έναντι του συνόλου. Όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή.

Η συνωμοσιολογία λοιπόν μέσω των non papers που καταλογίζει “ξένο δάκτυλο” στα επεισόδια, είναι το κωμικό μίας κυβέρνησης που έχει αποκαλυφθεί στα μάτια του λαού. Σειρά τώρα έχουν οι μεμονωμένες διώξεις ιδιαίτερα στο διαδίκτυο. Έχουν ήδη ξεκινήσει με παραστάτες τους πιστούς φίλους του ΓΑΠ που ευελπιστούν να τραφούν από την ίδια πίτα πριν εγκαταλείψουν την χώρα.

Αυτός ο τόπος απο σήμερα είναι τελείως αφιλόξενος γι΄αυτούς. Από τον δρόμο που θα κυκλοφορούν, την ταβέρνα που θα κάτσουν, την παραλία που θα επισκεφθούν. Όλοι οι πολίτες μία γροθιά εναντίον τους.

olympia.gr

Μπράβο Στέλιο Πραπαδέση
Συγχαίρουμε και τιμούμε όποιον τολμά να αντιστέκεται στη παπανδρεϊκή χούντα και στα δημοσιογραφικά της φερέφωνα...


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: