Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Το “μπαλάκι” σε Βενιζέλο – Κουβέλη έριξε ο Σαμαράς

Την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, άμεσα, από διακομματική επιτροπή η οποία θα καταθέσει σχέδιο για το πόσοι δημοσιογράφοι κι άλλοι εργαζόμενοι χρειάζονται, πρότεινε ο Αντ. Σαμαράς στους Βενιζέλο και Κουβέλη.
Η πρόταση λέει ότι η επιτροπή αυτή θα λειτουργήσει μεταβατικά μέχρι να προχωρήσει η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε. ενώ προτάθηκε επίσης η δημιουργία θέσης υφυπουργού ο οποίος θα αναλάβει την ανασυγκρότηση της δημόσιας τηλεόρασης. Και ο υφυπουργός θα είναι κοινής αποδοχής και θα προχωρήσει στη δημιουργία μιας μικρής σε σχέση με το σημερινό χάος ΕΡΤ.
Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς φέρεται να άνοιξε το θέμα του ανασχηματισμού ρίχνοντας πλέον το μπαλάκι στους δύο εταίρους οι οποίοι πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν: εκλογές ή συμβιβασμό.
Η κυβέρνηση προτείνει ακόμη την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ ίδιου αριθμού εργαζόμενων με αυτούς που θα απολυθούν στην ΕΡΤ και με στόχο να στελεχώσουν άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.
Οι μάσκες πέφτουν στη γεμάτη ένταση σύσκεψη. Τώρα θα πρέπει όλοι να δείξουν πόσο υπεύθυνοι είναι και να αποκαλυφθούν ποιοι θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα σε μια περιπέτεια με οδυνηρές συνέπειες.
antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: