Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Με τέτοια αστέρια πολιτικούς… καλά θα πάμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Όποιος δεν το ήξερε, καιρός να μάθει ότι εάν μας κάνουν τον καμπόσο οι κουτόφραγκοι στην Ευρώπη και πάνε να σταματήσουν την χρηματοδότηση, η Ελλάδα θα δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδας να «κόψει» 100 δισεκατομμύρια ευρώ…
Τάδε έφη… Ραχήλ Μακρή, θεωρούμενη ως αρκούντως δεξιά εξαιτίας της θέσης της ως πρωτοπαλίκαρο του Πάνου Καμμένου, η οποία όμως ανένηψε αφού γνώρισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είδε το φως το αληθινό και πέρασε την όχθη, παριστάνοντας τώρα την αριστερή…
Η εξαιρετική και καθ’ όλα αξιοπρεπής κυρία του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε ιστορία στον τηλεοπτικό σταθμό flash Κοζάνης όπου συμμετείχε σε προεκλογική εκπομπή λόγου, φροντίζοντας να προσφέρει μια ακόμη απόδειξη σε όσους πιστεύουν ότι ορισμένες φορές, «είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς», που έλεγε και γνωστή διαφήμιση.
Στην ιστορική πλέον εκπομπή, που ίσως αποτελέσει μεταγλωττισμένη διδακτική ύλη στον χώρο των πολιτικών επιστημών και της επικοινωνιολογίας, για το πως μπορεί κάποιος να οδηγηθεί από το σκίσιμο των πτυχίων του, έως την αυτοκτονία, υποστηρίχθηκαν τα ακόλουθα:
«Τι εννοείτε; Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αφού δεν προβλέπεται». Και συνέχισε: «Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency το ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ».
Ο πολιτικός της αντίπαλος την ρώτησε: «Αυτή είναι η θέση σας; Ότι θα κόψουμε μόνοι μας 100 δισ ευρώ; Αυτό είναι πρωτοφανές. Χωρίς αντίκρισμα;» Και η Ραχήλ Μακρή του απάντησε: «Αν χρειαστεί».
Κι εμείς συμπληρώνουμε: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.



defence-point.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: