Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Κάκιστες οι εντυπώσεις Βούτση από την ομιλία του στους "μπάτσους"

Με την παραδοχή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικός σχηματισμός ήταν διαχρονικά απέναντι και εχθρικά διακείμενος προς την Αστυνομία, πέρασε στο δεύτερο σκέλος της ομιλίας του ο υπερυπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης.
Ο νέος solus primus επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας, είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ότι: Η Αστυνομία χρησιμοποιήθηκε για να ταχθεί απέναντι στις λαϊκές διεκδικήσεις, έχοντας πολλές φορές αυταρχική παρουσία και νοοτροπία", σπεύδοντας στο σημείο αυτό να συμπληρώσει ότι οι πολιτικές των άλλων ήταν που την οδήγησαν εκεί.
Το αποκορύφωμα ωστόσο ήταν όταν αποφάνθηκε, ότι "εμείς, δεν ήρθαμε έχοντας κανενός είδους ίχνος αντιδικίας ή ρεβανσισμού απέναντι στους υπηρετούντες στα Σ.Α."
Με αυτή την εκφορά λόγου, αποδέχτηκε πρώτον ότι ως σχηματισμός ήταν παραδοσιακά απέναντι στους "μπάτσους" όπως έχει αποκαλέσει στο παρελθόν τους αστυνομικούς και φυσικά η διαβεβαίωση περί απουσίας ρεβανσισμού, έχει διττή ανάγνωση, καθώς όταν παραδέχεσαι ότι απέναντι σου έχεις έναν εχθρό, όσο μεγαλόψυχος και να θέλεις να φανείς, πάντα εγκυμονεί ο φόβος της διολίσθησης προς τη ρεβάνς. Εξ' ου και η κάκιστη εντύπωση. Είπε λόγια εκ του περισσού, τα οποία θα μπορούσε να φράξει εντός του έρκους των οδόντων. Έτσι, αντί να καθησυχάσει, προβλημάτισε και φόβισε.
http://www.bloko.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: