Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ, ΟΤΙ Δ Ε Ν Η Ξ Ε Ρ Ε !

Ραχήλ Μακρή η ψεκασμένη πολιτική ευκαιριακή γυρολόγος και άλλες εξίσου ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της Αριστεράς με σκουπιδοειδώς παραμορφωμένες μαρξιστικές ιδεολογίες και μηδέν οικονομικές γνώσεις "..μόνο δραχμές θα κόψουμε..."

Με τα ασυνάρτητα οικονομικά μανιφέστα των δραχμολάγνων της αριστεράς, μέσα σε ένα κυκεώνα αντιφατικών οικονομικών απόψεων, δοξασιών και συνομωσιολογικών θεωριών

Δυστυχώς πλησιάζει η στιγμή που οι πολιτικοί περιθωριακοί νάνοι θα αποκτήσουν -προσωρινά εύχομαι- σκιές γιγάντων.

Στην καλύτερη περίπτωση ο ΣφΥΡΙΖΑ θα αποδειχθεί μια πολιτική απάτη, αλλά δυστυχώς για όλους μας υπάρχουν και τα σενάρια της απόλυτης καταστροφής, της ακύρωσης των θυσιών του λαού, γιατί δεν θέλει πολύ να καταρρεύσει το σύστημα.

Στον πλανήτη Γη δεν υπάρχει καμία πολιτισμένη και προηγμένη χώρα η οποία να ευημερεί και να τυγχάνει να κυβερνάται από ένα αριστερό κόμμα τύπου ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Η αριστερά δεν έχει καμία σχέση με την παραγωγή πλούτου και ευημερίας.

Μόνον μιζέρια ξέρει να μοιράζει. Η Κούβα, η Βόρεια Κορέα και η Βολιβία του συντρόφου Έβο Μοράλες είναι τέτοια παραδείγματα, εξάλλου το παραδέχθηκε σε χθεσινές δηλώσεις του και ο τρισμέγιστος Αλέξης Τσίπρα "..βαδίζουμε στα χνάρια των αριστερών κομμάτων της λατινικής Αμερικής!..." .

Οι Κινέζοι κομμουνιστές έχουν προ πολλού υιοθετήσει την οικονομία της αγοράς και παράγουν πλούτο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν ένα κάρο που το σέρνουν 10 βόδια προς 10 διαφορετικές κατευθύνσεις, και το μόνο που κρατά το κάρο να μην διαλυθεί -από τους Λαφαζάνηδες/ανταρσύα της πλάκας- είναι η υποτιθέμενη επερχόμενη εξουσία.
Αλλά από τον τσίπρα τον καταληψία του Λυκείου Αμπελοκήπων τι περιμένεις. . . όλες του οι γνώσεις για τον κόσμο προέρχονται από το κατηχητικό του ΚΚΕ και τα πηγαδάκια των καταλήψεων, έτσι δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα.

Ένα μειράκιο του κομματικού σωλήνα που δεν έχει κολλήσει ούτε μισό ένσημο και θέλει να κυβερνήσει το πόπολο με μεθόδους σοβιέτ!

Εάν κανείς από τον πολιτικό λόγο του Τσίπρα αφαιρέσει το μέρος που αποσκοπεί στη συναισθηματική φόρτιση, αυτό που περισσεύει πάντοτε είναι ±μηδέν...

Ο θεός να μας φυλάξει. . . . . .τα χειρότερα έρχονται.
ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ, ΟΤΙ  Δ Ε Ν  Η Ξ Ε Ρ Ε !

GEORGEKOST



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: