Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Το πρόβλημα της Ελλάδας έχει να κάνει με τη σήψη της πολιτικής και κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής τάξης

...Όλοι αυτοί με τον παραπειστικό αριστερό λόγο, της δήθεν αλληλεγγύης, φέρουν την ακέραιη ευθύνη της περιόδου εξαθλίωσης στην οποία εισέρχεται σιγά-σιγά η χώρα.
Η Ελλάδα εισέρχεται σταδιακά στη φάση της τελικής εξαθλίωσης γιατί σαν κοινωνία διαθέτει μερικές δεκάδες δισ. ευρώ στα στρώματα και τις ξένες τράπεζες, κάτι που δεν είχαν οι Βούλγαροι, Ρουμάνοι και Αλβανοί όταν κατέρρευσε ο σοσιαλισμός.
Τα δεκάδες δισ. αυτά όμως δεν είναι ισομερώς κατανεμημένα και ως εκ τούτου η απόλυτη εξαθλίωση δεν θα πλήξει όλους με την ίδια ένταση. Κάποιους τους πλήττει ήδη σκληρά.
Όλοι οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας της ελληνικής κοινωνίας προσπαθούν να απομακρύνουν από πάνω τους τους προβολείς των ευθυνών που φέρουν, αναζητώντας έναν εξωτερικό εχθρό που μέσω μιας συνωμοσίας φέρει την ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας.
Η Ελλάδα χρεοκόπησε γιατί επί δεκαετίες ο λαός ψήφιζε αχρείους και κλέφτες που άφηναν σε πολλούς να γλείφουν τα "κόκαλα" και όχι γιατί οι Γερμανοί είναι ναζί και δεν πληρώνουν τις πολεμικές αποζημιώσεις (πράγμα που πρέπει να γίνει αν έχει νομικά ερείσματα αλλά δεν θα μας λύσει το πρόβλημα και αν γίνει). Δεν μας χρεοκόπησαν οι Εβραίοι με σκοπό να μας πάρουν τα αξίας τρισ. ευρώ πετρέλαια. Ακόμη δεν έχει βρεθεί ούτε ένα βαρέλι εκμεταλλεύσιμου κοιτάσματος. Θυμάστε τους πολιτικούς που το 2010 -11 προσπαθούσαν να μας πείσουν πως το πρόβλημα λύνεται με την προπώληση των δικαιωμάτων εξόρυξης κοιτασμάτων που σήμερα θα λειτουργούσαν; Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί τίποτα εκμεταλλεύσιμο.
Το πρόβλημα της Ελλάδας έχει να κάνει με τη σήψη της πολιτικής και κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής τάξης. Η σήψη της πολιτικής τάξης έχει στέρεες ρίζες στην προϊούσα σήψη της ελληνικής κοινωνίας των τελευταίων γενεών που αναπτύχθηκε στα σάπια ήθη του παρασιτικού "σοσιαλισμού" της μεταπολίτευσης.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: