Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

H Μέρκελ έρχεται...



Η γερμανική έκδοση των Financial Times χαρακτηρίζει ακατανόητο το γεγονός ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν επισκέφθηκε την Ελλάδα από τότε που ξέσπασε η κρίση στη χώρα, με αποτέλεσμα να πάρει τέτοιες διαστάσεις που να συνιστά απειλή για το σύνολο της ευρωζώνης.
«Επιτέλους διορθώνει το λάθος της και μεταβαίνει αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα. Όχι τόσο για να σχηματίσει δική της εικόνα για την κατάσταση της χώρας , όσο για να δείξει στους Έλληνες ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. «Αυτός είναι ο λόγος που το συγκεκριμένο ταξίδι είναι το πιο δύσκολο της θητείας της», συμπεραίνει η οικονομική εφημερίδα.
Σύμφωνα με τους FTD η Γερμανίδα καγκελάριος πρέπει να δείξει πρώτον, ότι δεν είναι μία «άσπλαχνη δημοσιονομική δικτάτορας», όπως τη θεωρούν πολλοί Έλληνες και ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα. Δεύτερον, πρέπει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη και να αποστασιοποιηθεί από τον αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ και τον κυβερνητικό εταίρο της, τους Χριστιανοκοινωνιστές (CSU). Τέλος, σημειώνει η FTD, η καγκελάριος πρέπει να δείξει στην Αθήνα ότι οι προσπάθειες της χώρας δεν γίνονται μάταια, παραχωρώντας στη χώρα περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση των δεσμεύσεών της.
Η Μέρκελ μας έρχεται λοιπόν αλλά η καφρίλα μένει εδώ...
Γιατί ακόμα και οι πιο φανατικοί αντιμνημονιακοί θα έπρεπε να αντιλαμβάνονται ότι με τσιρίδες και καταστροφές στην πόλη σου ΔΕΝ αλλάζει πολιτική σκέψη ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ σου...
Και η Γερμανίδα καγκελάριος είναι ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ της ΝΟΜΙΜΗΣ Ελληνικής κυβέρνησης και όχι περαστική από την Ακρόπολη...
Ποιος λοιπόν επιθυμεί να ΕΚΘΕΣΕΙ την χώρα στις ΔΙΕΘΝΕΙΣ σχέσεις της;;; Γιατί για παράδειγμα οι λαϊκιστές δίνουν ραντεβού στην Γερμανική πρεσβεία ;;;
Με αφορμή λοιπόν τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ κάποιων ξεροψημένων εγκεφάλων αποφασίστηκε (και ΕΥΓΕ για τις ΣΟΒΑΡΕΣ τους αποφάσεις)  ότι για αύριο :

Απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς - Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) - Ακαδημίας - δεξιά Κανάρη - συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ - αριστερά Μαρασλή - δεξιά Δεινοκράτους - αριστερά Αριστοδήμου - δεξιά Αθηναίων Εφήβων - συνέχεια Κόνιαρη - δεξιά Τσόχα - αριστερά Σούτσου Δ. - συνέχεια Πανόρμου - αριστερά Κηφισίας - δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά - δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων - αριστερά Μιχαλακοπούλου - αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου - δεξιά Ποταμιανού Ηλία - συνέχεια Ίωνος Δραγούμη - αριστερά Β. Αλεξάνδρου - δεξιά Ευφρονίου - αριστερά Σπ. Μερκούρη - δεξιά Ευτυχίδου - Πλατεία Πλαστήρα - δεξιά Αρχιμήδους - δεξιά Μ. Μουσούρου - δεξιά Αρδηττού - αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας 100 μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός - Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Θέλετε να τσιρίσετε  κύριοι;;;
Να φύγετε... Να πάτε αλλού...
Κάπου που ΔΕΝ θα προκαλέσετε ζημιά στην εικόνα της ΕΛΛΑΔΑΣ.
antilogos-gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: