Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η Ελληνική ΑΡΙΣΤΕΡΑ ηταν παντα ο κατάλληλος ηλίθιος για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των ξένων στην Ελλαδα.

Λογω αμορφωσιάς, εσωστρέφειας, επαρχιωτισμού και Οθωμανικής αβελτηρίας η Ελληνική ΑΡΙΣΤΕΡΑ ηταν παντα ο κατάλληλος ηλίθιος για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των ξένων στην Ελλαδα.

Το 1945 με σύνθημα την Λαοκρατια, την λαϊκή κυριαρχία και την αναδιανομή του πλουτου(εξαφάνιση των εχόντων, υφαρπαγή και πλιάτσικο στα κλοπιμαία) οδήγησαν τους αμόρφωτους και πεινασμένους στον Εμφύλιο μονο κσι μονο για να κανει τερτίπια ο ΣΤΑΛΙΝ στην Μ. Βρετανία και να κερδίσει ανταλλάγματα σε αλλη μεριά του πλανήτη. Οταν έληξε το κίνητρο του ΣΤΑΛΙΝ βρέθηκαν οι οπαδοί της Λαοκρατιας και της αναδιανομής του πλούτου στους σοσιαλιστικούς παραδείσους της Αν. Ευρώπης.

Σήμερα βρέθηκε ο Τσιπρας με συνθήματα την αναδιανομή του πλουτου(πλιάτσικο των εχόντων μεσω της φορολόγησης) και την αναθεωρηςη του χρέους για να περάσει και τα μετρα που ονειρεύονταν η ΕΕ και να κανει κλεφτοπόλεμο για λογαριαςμο των ΗΠΑ. Μολις ο ηλίθιος δεν ειναι χρήσιμος θα επαναληφθεί η ιστορια. Αυτο θα επιταχυνθεί απο την κατάρρευση των εσόδων λογω αποχώρησης του υγιούς ΙΤ απο την Ελλαδα και την δραματική μειωση της φορολογικής βάσης το 2016, δηλ την επικρατήση αυτών που δημιουργούν πλούτο έναντι αυτών που περιμένουν με το χερι απλωμένο στο καφενείο και ονειρεύονται σοσιαλιστικούς παραδείσους με τα χρηματα των άλλων.
Slobotan




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: