Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Άδωνις: Αν συνεχίσουμε έτσι, η ΝΔ θα διαλυθεί! Συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων...

Αν συνεχίσουμε έτσι μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, η ΝΔ θα έχει διαλυθεί, προειδοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio1d.gr».
Ο κ. Γεωργιάδης έκανε μάλιστα λόγο για «εικόνες ντροπής», αναφερόμενος στη θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της ΝΔ και επανέλαβε το αίτημα για συνάντηση των τεσσάρων υποψήφιων προέδρων πριν από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Παράλληλα σημείωσε ότι η διαδικασία εκλογής θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Μάιο και όχι τώρα. «Αντί να ασχολούμαστε με τον Φλαμπουράρη και τα ψέματα του Τσίπρα, ασχολούμαστε με αυτά».

ΝΔ: Συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή συνάντηση των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας με στόχο να επέλθει η ηρεμία στο εσωκομματικό μέτωπο. Μία ώρα μετά θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για τη χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες μέρες στη Βουλή.

Οσον αφορά τα θέματα που προκύπτουν και προκαλούν ενστάσεις, ο κ. Μεϊμαράκης προκρίνει την επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει την μηχανοργάνωση των εκλογών, αφήνοντας υπονοούμενα ακόμα και για τον κίνδυνο νοθείας.

Πηγές από το επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα σημειώνουν ότι με όσα έγιναν χθες, ο κ. Μεϊμαράκης απώλεσε το δυνατό του επιχείρημα ότι αυτός είναι ο μόνος εγγυητής της ενότητας της παράταξης.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι η ΚΕΦΕ δεν έχει αρμοδιότητα αλλαγής του καταστατικού, την κάλεσε δε «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ολοκληρώσει τις διαδικαστικές διαβουλεύσεις το συντομότερο, μένοντας αυστηρά στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της».
Τέλος, ο Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συνάντηση των τεσσάρων συνυποψηφίων πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ και δήλωσε: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλον τον κόσμο, ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, για την εικόνα που έδωσε χθες η ΝΔ. Δεν είναι αυτά τα προβλήματα του κόσμου και δεν είναι αυτή η πραγματική ΝΔ που θέλουμε».




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: