Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Έβαλαν δύο μουσουλμάνους βουλευτές στην επιτροπή εξωτερικών και άμυνας της βουλής!

Μυαλό δε βάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ με τίποτα. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ανεύθυνοι. Την ώρα που καίγεται ο κόσμος, που γίνεται της κακομοίρας στην περιοχή με αφορμή την προσφυγική κρίση και η Τουρκία παζαρεύει όσο το δυνατόν περισσότερα ανταλλάγματα από την Ευρώπη και αναβαθμίζει τις σχέσεις της με τη Γερμανία τι σκέφτηκαν να κάνουν στην κυβέρνηση του Τσίπρα και του Καμμένου λέτε;
Έβαλαν δύο μουσουλμάνους βουλευτές ως μέλη της διαρκούς επιτροπής εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων. Πρόκειται για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρά Γιουσούφ Μεμέτ Αϊχάν και Μουσταφά Μεμέτ Μουσταφά.
Προφανώς και τυπικά είναι όλα εντάξει. Είναι Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και γι’ αυτό, ως Έλληνες πολίτες έχουν εκλεγεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ωστόσο υπάρχει ένας άγραφος νόμος που αφορά την εθνική ασφάλεια της χώρας και ως σήμερα καμία κυβέρνηση δεν τον είχε παραβεί.
Αυτός ο άγραφος νόμος λέει ότι κάθε κόμμα μέχρι σήμερα απέφευγε να ορίζει ως μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής μουσουλμάνους βουλευτές που εκλέγονταν σε νομούς της Θράκης λόγω του αυξημένου ρόλου και των παρεμβάσεων στη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής του εκεί Τουρκικού προξενείου που πολλές φορές υποδεικνύει την ψήφιση και συγκεκριμένων βουλευτών που εκλέγονται.
Είναι πολύ απλά θέμα περιφρούρησης και εθνικής ασφαλείας για το οποίο προφανώς δεν ιδρώνει το αυτί του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Μπορεί να μας πει ο Τσίπρας με πια σιγουριά θα γίνεται μια απόρρητη ενημέρωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ή του Εξωτερικών με την παρουσία βουλευτών που μπορεί και να ελέγχονται για τις σχέσεις τους με το Τουρκικό προξενείο;
antinews

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: