Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τα… παράσημα του Γεωργιάδη

Μαχητικός, ευθύς, συγκρουσιακός όταν χρειάζεται, μα πάνω απ’ όλα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστεί τις ιδέες του. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτελεί μόνιμα κόκκινο πανί για τους πολιτικούς του αντίπαλους.
Το πάθος και τα λογικά επιχειρήματα που επιστρατεύει στον δημόσιο διάλογο, φέρνουν προσωπικές επιθέσεις, που πολύ συχνά καταλήγουν σε χυδαία χτυπήματα κάτω από την ζώνη. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν είναι ο τύπος πολιτικού που «μασάει» από τέτοια, αρκεί να μη θίγονται κοντινά του πρόσωπα. Αυτή η έκκλησή του σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει γίνει σεβαστή, καθώς στο στόχαστρο έχουν βρεθεί συγγενικά του πρόσωπα αλλά και η σύζυγός του.
Παρακάτω ακολουθεί ένα… ποτ πουρί συκοφαντικών επιθέσεων, που για έναν μη ευθυνόφοβο πολιτικό, μπορούν να λογίζονται και ως «παράσημα». 
Από την θητεία του στο Υπουργείο Υγείας όταν ήταν… ταυτόχρονα εκλεκτός των φαρμακοβιομηχάνων και «δολοφόνος του κόσμου του Παναθηναϊκού».
prasini adonishot_doc_41_
Η μοναδική στα χρονικά της χώρας, καμπάνια δυσφήμισης από εφημερίδα, πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015: κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας γεμίζουν με εκατοντάδες συκοφαντικές αφίσες.

to xoni adonisafisa adonis COCjtFrWgAAN9uA


ag_twitter
Μια «αντικειμενική» παρουσίαση ηλεκτρονικής δημοσκόπησης…

galop adonis
Το τραγούδι-μνημείο χυδαιότητας του Σταμάτη Κραουνάκη, όταν στο προαύλιο της ΕΡΤ αναρωτιόταν τι χρώμα είναι το… εσώρουχο της Ευγενίας Μανωλίδου! Η εμετική επίθεση του γνωστού καλλιτέχνη με άσεμνους χαρακτηρισμούς («ξετσίπωτη», «κουλή», «νευρικιά καργ…όλα») προς την σύζυγο του Άδωνη Γεωργιάδη, ξεπέρασε κάθε όριο.




nesniper

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: