Τρίτη 1 Απριλίου 2008

ΑΛΛΟΘΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» που είναι το βασικό στήριγμα του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ μέσω του "ΙΟΥ", που προώθησε την παρουσίαση του Σκοπιανού αναγνωστικού BUKVAR στην ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΕΥΣΕ να «υποστηρίξει» την Σκοπιανή πρωτοβουλία για τη σβάστικα στην Ελληνική Σημαία, προβάλλοντας παρωδία Σκοπιανής σημαίας με το σήμα των McDonalds που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο , προκειμένου να πετύχει επικοινωνιακή εξισορρόπηση. Σκοπός αυτής της "εξυπνάδας" ήταν να συμπεραίνουν οι φωστήρες αναγνώστες της......ότι καλώς έπραξαν οι Σκοπιανοί διότι κι εμείς ... τα ίδια τους κάνουμε!

Μόνο που στην περίπτωση της Σκοπιανής σημαίας-παρωδίας είναι άγνωστο εάν την κατασκεύασε Έλληνας, κυκλοφορεί μόνο στο internet και ΔΕΝ αναρτήθηκε σε σημείο ελεγχόμενο από το επίσημο Ελληνικό κράτος.
Είναι απίστευτη η μανία της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ να αποδείξει ότι η Ελλάδα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ των γειτόνων μας σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ηθικής.
Στην πραγματικότητα η Ελλάδα, χώρα μπάχαλο, αποτελεί προορισμό-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ σε σχέση με ΟΛΕΣ τις γειτονικές χώρες και αποδεικνύεται από τον απίστευτο αριθμό των μεταναστών που ζουν στην χώρα μας. 20% του πληθυσμού της Αθήνας και 48% των κρατουμένων στις φυλακές της χώρας είναι αλλοδαποί. Τα νούμερα δείχνουν ότι μάλλον… υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς.

Η συνεχής προσπάθεια να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ πολιτικές της πλειοψηφικής κυβέρνησης των Σκοπίων συγκρίνοντάς τες κουτοπόνηρα με τους πόθους του 3% των Ελλήνων εθνικιστών αποτελεί συνήθη πρακτική όσων εργάζονται για την αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας. Την ίδια στιγμή ΟΛΟΙ αυτοί οι μεγαλοεκδότες έχουν τα χέρια τους ΒΑΘΙΑ μέσα στις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων. Οι πολιτικοί εξοφλούν τα χρέη τους προς τον Τύπο με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά και το "ευχαριστώ" στην Ελληνική κοινωνία εκφράζεται με συνεχείς , ΥΠΟΥΛΕΣ κι ΑΝΑΝΔΡΕΣ επιθέσεις ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

Πηγή : ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ


ΟΙ δωσίλογοι της «Ελευθεροτυπίας»


Πηγή : resaltomag-forum

Συγγραφέας: ΝΤΑΒΕΛΗΣ   Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 02, 2008 10:45 am

Είναι γνωστό, έχει αναλυθεί κουραστικά, ότι η βιομηχανία της Ενημέρωσης είναι πλήρως υποταγμένη στους μονοπωλιακούς κανόνες της «ελεύθερης» αγοράς. Αποτελεί το ιδεολογικό, προπαγανδιστικό εργαστήριο των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας: Το ιδεολογικό φίλτρο της ιμπεριαλιστικής μονοπώλησης των ιδεών και της ενημέρωσης.
Επειδή η «ιδεολογική κατανάλωση» καθορίζεται από τους νόμους της αγοράς αναγκάζεται κάποιες φορές να μην έρχεται σε πλήρη ρήξη με το «καταναλωτικό κοινό»! Και τότε, όμως, εμφανίζει τα ζητήματα σκανδαλοθηρικά, παραποιημένα και πάντα αποκρύβει την αλήθεια. Σερβίρει μια «αλήθεια» μασκαρεμένη…
Αυτό γίνεται σήμερα με τα καυτά εθνικά θέματα. Είναι αναγκασμένη να δώσει κάποιες εικόνες της αλήθειας, αποκρύβοντας φυσικά το βάθος των πραγμάτων.

Η εφημερίδα που δεν έχει τέτοιες αναστολές είναι η «Ελευθεροτυπία»: Το πλέον δόλιο και ύπουλο όργανο της πλανητικής, νεοταξικής προπαγάνδας.: Μια σταθερή και δουλεμένη «εκσυγχρονιστική» «δομή», με οργανωμένες θεσμικές εστίες κατευθυνόμενης προπαγάνδας (Ιοί), με σωρεία «επωνύμων» κοσμοπολιτών γενίτσαρων και κάποιους ελάχιστους για να παρέχουν το άλλοθι της εικονικής και δόλιας «ελευθερίας της έκφρασης»!
Αυτή η εφημερίδα ξερνάει συστηματικά και μεθοδευμένα ένα άγριο ρατσιστικό, δηλητηριώδες μίσος κατά της Ελλάδας και του λαού της:
Ο ελληνικός λαός είναι ο χειρότερος όλων. Ακόμα και κρούσματα βαρβαρότητας των άλλων, ιδιαίτερα εισαγόμενων ξένων, ωχριούν μπροστά στην ελληνική βαρβαρότητα!!!
Ο ελληνικός καπιταλισμός είναι ο απεχθέστερος όλων!!!
Ιδιαίτερα απεχθέστερος είναι σε σχέση με τα ΝΑΤΟϊκά προτεκτοράτα των Βαλκανίων!!!
Δηλαδή τα κατασκευάσματα της Αυτοκρατορίας, αυτά τα στρατιωτικά καθοδηγούμενα πιόνια του πλανητικού υπέρ-κράτους είναι «παρθένες» μπροστά στην Ελλάδα και το λαό της. Η Ελλάδα και οι Έλληνες» είναι οι δαίμονες των Βαλκανίων, αν όχι της υφηλίου!!!
Η «Ε» αποτελεί την αιχμή των νεοταξικών επιδιώξεων σε όλα τα ζητήματα, με πρωταρχικό τη διάλυση του ελληνικού έθνους-κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: