Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Πέτρος Τατούλης: Δήθεν …αντάρτης στην πραγματικότητα όμως …Δούρειος Ίππος.

Τους βγήκε …ρετάλι !

Με βιαστικές κινήσεις ,ύστερα από το αριστοτεχνικό παίξιμο της χώρας μας στο γεωπολιτικό παιχνίδι, νομίζοντας ότι έχουν και άλλο άσσο στο μανίκι, ρίξανε το ….προτελευταίο χαρτί τους. Τον κ. Τατούλη ! Τους βγήκε …ρετάλι !

Πηγή: politis-gr

Η δράση του αποκαλύπτει και τον ρόλο του. Η άμεση στοχοποίηση του κ.Καραμανλή. Ο γνωστός σκοπός για τους πέραν του Ατλαντικού «φίλους μας».

Ας εξετάσουμε λίγο το ποιόν και τον ρόλο του κ. Τατούλη.

Ξεκίνησε στα νιάτα του ως αριστερός Μαοϊστής, μεταπήδησε στην νεολαία της ΔHΑΝΑ και κατέληξε στην ΝΔ. Δεν είναι όμως ο τελευταίος του σταθμός. …Θυμηθείτε με !

Ο κ.Τατούλης είναι το κλασσικό παράδειγμα πολιτικών που θέλουν να μας …προωθήσουν οι πέραν του Ατλαντικού και τα εδώ φερέφωνα τους οι μεγαλοκαρχαρίες των ΜΜΕ.

Θέλουν πολιτικούς … «τρένα» ,από τον ένα σταθμό στον άλλο . Τόσο σε κομματικό επίπεδο ,όσο και σε ιδεολογικό.

Πολιτικούς με απόψεις σαν του κ. Τατούλη που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους (δεν είναι τυχαίο το …αντάρτικο ,τη δεδομένη χρονική στιγμή που διακυβεύονται τεράστια Εθνικά θέματα ).

Ο ρόλος του κ. Τατούλη είναι η προσπάθεια «ιταλοποίησης» του πολιτικού μας συστήματος . Θα προσπαθήσει να μας … «πείσει» ότι το ιταλικό μοντέλο με τις ανά 3μηνο εκλογές είναι το …ιδανικότερο !

Ιδανικό σίγουρα γι` αυτόν και για τους εξωθεσμικούς κύκλους που κρύβονται από πίσω του , ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ για τον Ελληνικό λαό .

Δεν είναι λοιπόν ιδεολογικός αντάρτης ο κ. Τατούλης .Είναι ένας από τους ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ !»



Αυτά έγραφα στις …..16 Φεβρουάριου (εδώ) . Πριν εννέα ( 9) ολόκληρους μήνες !!

Όλο αυτό το διάστημα των εννέα μηνών καθημερινά ο κ. Τατούλης με την …..περίεργη και ύποπτη συμπεριφορά του , επιβεβαίωνε «μέχρι κεραίας» το άρθρο μου και την …προειδοποίηση μου.

Καθώς οι συνεχείς (…) δημοσκοπήσεις δείχνουν την υπεροχή του κ. Καραμανλή «στην καταλληλότητα του πρωθυπουργού» έρχεται με συνέντευξη στην εφημερίδα «Έθνος» ο κ. Τατούλης να προσπαθήσει να πλήξει το προφίλ του Πρωθυπουργού ! .......Η στοχοποίηση που έλεγα !

Συγχρόνως με επιβεβαιώνει πλήρως (μετά από εννέα μήνες) περί των προθέσεων, των πέραν του Ατλαντικού και των εδώ φερέφωνων τους , περί … «ιταλοποίησης» του πολιτικού σκηνικού της χώρας μας.

Προσέξτε τι ακριβώς ανέφερε στη συνέντευξη του : «το τέλος των αυτοδυναμιών δεν σημαίνει χάος. Είμαι κάθετα αντίθετος σε συνθηματολογίες που ακούμε τελευταία ότι δήθεν κυβερνήσεις συνεργασίας δεν μπορούν να υπάρξουν στην Ελλάδα.

Ποιος τα λέει αυτά και με ποιες σκοπιμότητες ; Διόλου δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε για το τέλος των αυτοδυναμιών και του πολιτικού συστήματος».

Το σχέδιο «ιταλοποίησης» που έχουν θέσει σε εφαρμογή από το 2007 και το οποίο αναφέρω διαρκώς εδώ και εννέα μήνες. .

Σας έχω αναφέρει επανειλημμένα ότι οι απερχόμενοι από το Στέητ Ντηπάρτμεντ θα παίξουν τα τελευταία τους χαρτιά.

Με βιαστικές κινήσεις ,ύστερα από το αριστοτεχνικό παίξιμο της χώρας μας στο γεωπολιτικό παιχνίδι, νομίζοντας ότι έχουν και άλλο άσσο στο μανίκι, ρίξανε το ….προτελευταίο χαρτί τους. Τον κ. Τατούλη ! Τους βγήκε …ρετάλι !

Η κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα θέτοντας τον εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας αλλά και εκτός κόμματος.

Άλλωστε μια κυβέρνηση είναι πιο ισχυρή με 151 , απ` ότι με 152 βουλευτές.

Κανείς δεν θα παίξει …για εμάς , χωρίς εμάς. Το ποια κυβέρνηση καλείται να υπηρετήσει τα συμφέροντα του τόπου μας , μόνο o λαός μπορεί να το αποφασίσει και όχι τα …εξωθεσμικά κέντρα και τα πέραν του Ατλαντικού αφεντικά τους.

Ο οποιοσδήποτε από εδώ και πέρα παίξει ξένα προς τη χώρα μας παιχνίδια , θα αναλάβει και το προσωπικό του πολιτικό κόστος.

Τον ….πολιτικό του αφανισμό. Αυτό ( θέλουμε δεν θέλουμε ) έχει διδάξει η ιστορία.

Το πρόβατο έξω από το μαντρί το τρώει… ο λύκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: