Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Με κάλυψε ο κ. Βγενόπουλος...

Ο Γ. Δραγασάκης είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ. Χτες εκπροσώπησε το κόμμα του σε ημερίδα της ΟΤΟΕ σχετικά με την κρίση, στην οποία συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος της «Μαρφίν», Α. Βγενόπουλος. Ξεκινώντας την ομιλία του, το στέλεχος του ΣΥΝ είπε: «Το έργο μου έχει διευκολυνθεί πάρα πολύ, διότι το μισό πακέτο προτάσεών μας (σ.σ. του ΣΥΝ) το έχει κάνει ο κ. Βγενόπουλος. Οπότε αυτά που είχα σκοπό να πω, για την ανάπτυξη του δημόσιου ελέγχου της Εθνικής Τράπεζας ή για τη δημιουργία ενός πυρήνα τραπεζών δημοσίου συμφέροντος, το θέμα αυτό έχει καλυφθεί». Λίγο παρακάτω, αναφερόμενος στο ιδεολογικό περιεχόμενο των προτάσεων του ΣΥΝ, ανέφερε: «Είναι μια κλασική κεϋνσιανή συνταγή αυτό που λέω. Δεν είναι κάτι το τόσο καινοφανές». Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει...

Πηγή: rizospastis


ΣΥΡΙΖΑ: Φλύαρος "αντικαπιταλισμός" του παχέος εντέρου...

Αυτοί είναι οι "αριστεροί" που θα μας εισάγουν στην "αντικαπιταλιστική" δράση, αγκαλιά με τον Πρωτόπαπα και το Καρχιμάκι. Το μαυραγοριτικό σκυλολόι του ΔΟΛ μάλιστα, δεν έχασε ευκαιρία σήμερα να "κάνει πνεύμα" λέγοντας "μπράβο" στην Κουτσίκου που τόλμησε να εμφανιστεί με πατερίτσες και μάλιστα κόκκινες "συμβολίζοντας έτσι την έμπρακτη στήριξη που έχει η παράταξή της από το ΚΚΕ".

Αυτό είναι το ήθος αλλά και, πραγματικά δίχως ειρωνεία, η ωμή και ειλικρίνεια της συνασπισμένης υποκρισίας, που υπό την επίρρεια της μπέκρας και της χασισοποσίας ξέρει να κάνει μια χαρά τον μάγκα και τον "αντικαπιταλιστικό νταή".

Μπροστά στο Κεφάλαιο όμως η κυνική ομολογία των υπηρετών του είναι αφοπλιστική και η υποταγή τους υ-πο-δειγ-μα-τι-κή!!!!

Πηγή: resaltomag-forum

Δεν υπάρχουν σχόλια: