Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Η 5η φάλαγγα της «Παγκοσμιοποίησης» εντος των τειχών

«ΑΝΑΡΧΙΑ - Η ΥΦΕΡΠΟΥΣΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ»

Το χάος που επεκράτησε για τόσα συνεχόμενα ημερονύκτια στην Ελλάδα με επίκεντρο την Αθήνα αναδεικνύει ένα σοβαρότατο κίνδυνο, αποκαλύπτει μια φοβερή υφέρπουσα απειλή. Η εντέχνως συντηρούμενη υπό του κατεστημένου, ομάδα των γνωστών αγνώστων στην οποία μπορούν να διεισδύσουν, εκτός των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, ξένες μυστικές υπηρεσίες, φάνηκε εκ των γεγονότων ότι εξελίσσεται σε ένα καταστροφικό εργαλείο που μπορεί να δράσει κάτω από επιτελική σκέψη με οργάνωση. Καταδείχθηκε επίσης η δυνατότητα αυτής της ομάδας να συμπαρασύρει στην έκπτυξη της δράσεως της, την αρπακτική ανθρωπομάζα των αλλοδαπών που όντας διάσπαρτη ατάκτως σε όλη την επικράτεια είναι σε θέση να διασπείρει το χάος σε όλη την Ελλάδα.
Εν καιρώ ειρήνης η αντιμετώπιση ενός τέτοιου φαινομένου μπορεί να επιτευχθεί χωρίς δραματικές απώλειες, όμως σε περίοδο όξυνσης των σχέσεων μας με τους πολλαπλούς εξωτερικούς εχθρούς ή ακόμη χειρότερα, σε περίοδο εμπολέμου καταστάσεως, η αντιμετώπιση της αναρχικής εκρήξεως θα είναι έργο δυσχερέστατο έως αδύνατο. Η βαρβαρότητα και η κτηνωδία που αναπτύσσονται σε αυτό τον κοινωνικό οχετό εντός του οποίου συρρέουν τα στίφη των μεταναστών, των ναρκομανών, των εθνομηδενιστών, των ξένων υπηρεσιών, των αριστεριστών, των κομματικών συμφερόντων και των πάσης φύσεως μισελλήνων, θα στήσει τα τρόπαια της πάνω από τις στάχτες της πατρίδος.
Όμως το βέβαιο είναι, πως εντός ολίγων ημερών τα γεγονότα αυτά θα περιτυλιχθούν από τη λήθη και τη σύγχυση, σύμφωνα με την πάγια τακτική του συστήματος ανατροφοδοσίας του χάους. Συζητήσεις πανσόφων μισθοφόρων της παρακμής τείνουν ήδη να παρουσιάσουν το φαινόμενο ως αναγκαίο επακόλουθο του ευρύτερου κοινωνικού και οικονομικού γίγνεσθαι άρα δικαιολογημένο και αναμενόμενο που δύναται να λάβει τον χαρακτηρισμό αυθόρμητης λαϊκής αντίδρασης ενάντια στις πολιτικές επιλογές της κυβερνήσεως. Ακούστηκε ακόμη πως το φαινόμενο της είναι κατάλοιπο οργής από την εποχή της δικτατορίας και της ελλιπούς καθάρσεως που επακολούθησε. Με τέτοιες και άλλες πολλές ανοησίες και εμπάθειες, επιχειρείται η απόκρυψη της πραγματικότητας. Έτσι ο μεγάλος αυτός κίνδυνος θα αποτραβηχθεί στα υπόγεια της κοινωνίας για να αναδιοργανωθεί και να προετοιμάσει την επόμενη έκρηξη.
Αυτή την κατευθυνόμενη απειλή που το κράτος μαζί με όλο το πολιτικό κατεστημένο ανέχεται και συντηρεί, μόνο οι πραγματικά εθνικές λαϊκές δυνάμεις μπορούν να αντιμετωπίσουν. Μη περιμένουμε πως το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης θα εκριζώσει ποτέ το καρκίνωμα αυτό. Διότι το θράσος των σημερινών αυτοαποκαλούμενων αναρχικών είναι το αποκύημα της έλλειψης εθνικού σκοπού, αναλγησίας και γενικά της πολιτικής σαπίλας και αλητείας. Οριστική λύση του προβλήματος μπορεί να δοθεί μόνο από ένα εθνικό λαϊκό κράτος που θα επαναφέρει το ήθος και τον πατριωτισμό στη πολιτική ζωή .
Από την μαρτυρική Κύπρο καλούμε το μητροπολιτικό Ελληνισμό να επαγρυπνεί. Εάν η μητέρα πατρίδα αποδυναμωθεί σε αυτή τη κρίσιμη περίοδο τότε η Κύπρος θα παραδοθεί ευκολότερα στους εχθρούς της μέσω της επιβολής της θανάσιμης λύσης της ομοσπονδίας

Κύπρος, Ελλάς, Παρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2008
ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ( Ε.ΛΑ.Μ.) ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: