Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Η Φινλανδική Πρεσβεία, γνώριζε για τα επεισόδια εδώ και μήνες!

Μία αξιοπρόσεκτη πληροφορία

Οι παρακάτω πληροφορίες είδαν το φώς της δημοσιότητος σε εφημερίδες ξένες και Ελληνικές. Aς ψάξουν οι αρμόδιοι, αλλά προπάντων εκείνοι οι οποίοι υποθάλπουν τα επεισόδια στην Ελλάδα, την πιο κάτω πληροφορία και ας προβληματιστούν αναλόγως.
Η Φινλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα, γνώριζε για τα επεισόδια εδώ και μήνες και είχε εκδώσει σχέδιο διαφυγής από την Ελλάδα!
Το πλήρες σχέδιο διαφυγής σε περίπτωση κρίσης εκδόθηκε, συγκεκριμένα, στις 13 Μαρτίου 2008 και είναι κάτι που δεν έγινε ούτε και κατά την περίοδο του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία.
Το σχέδιο αυτό εστάλη στους 1.600 Φινλανδούς πολίτες που ζουν στην Ελλάδα και τους 25 Φινλανδούς που κατοικούν στα Τίρανα και περιλαμβάνει χάρτες διαφυγής, φόρμα με στοιχεία για κάθε πολίτη, όπως ομάδα αίματος κτλ.
Κάτι δεν πάει καλά στην στην όλη υπόθεση της εξέγερσης των αναρχικών σε ολόκληρη την Ελλάδα, αφού μέσα σε μία περίπου ώρα είχαν οργανωθεί επεισόδια σε όλη τη χώρα, κάτι το οποίο δεν είναι συνηθισμένο, αλλά και ο συντονισμός που υπάρχει μέρες τώρα στην δημιουργία ενεργειών, συλλαλητηρίων, εκτρόπων και ασυνήθων ενεργειών. Δεν είναι δυνατόν να είναι όλα αυτά αυθόρμητα και παρορμητικά. Κάποιος εκ του αφανούς συντονίζει την όλη κατάσταση.
Οι εξεγέρσεις, δήθεν, για την υπόθεση του Αλέξανδρου, είναι φανερό ότι υποκινούνται από σκοτεινές δυνάμεις, που σκοπό έχουν το σαρακοφάγωμα του Ελληνισμού.

Πηγή: syndesmos71

Δεν υπάρχουν σχόλια: