Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

κ.Πρωθυπουργέ κάντε επιτέλους κάτι!

Πηγή: greece-salonika

Πόσο καιρό ακόμα θα κρύβεστε πίσω απ΄το δάχτυλό σας κ.Πρωθυπουργέ;
Mπορείτε ή όχι να διαχειριστείτε αυτή την κρίση πριν ξεκινήσουν πράξεις κοινωνικής αυτοδικίας;
Μετά και τα σημερινά επεισόδια είναι πλέον αντιληπτό ακόμη και στον πλέον κακόπιστο παρατηρητή πως το μαθητικό και φοιτητικό κίνημα,αυτή η υγιής και ζωντανή αντίδραση της Ελληνικής νεολαίας σε όλα όσα κυριολεκτικά την καταπιέζουν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους άθλιους προβοκάτορες κουκουλοφόρους που καταστρέφουν κυριολεκτικά τη χώρα.
Η πρώτη εν θερμώ αντίδραση του κοινωνικού συνόλου-μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή-εναντίον συλήβδην όλων των αστυνομικών τείνει να παγιωθεί ως αντίληψη στα νεότερα τμήματα του πλυθυσμού την ώρα που οι ίδιοι 500-1000 κουκουλοφόροι -πανελλαδικά- ξεπηδούν μέσα από κάθε πορεία και ρημάζουν τα πάντα ανενόχλητοι.
Θέλετε να πράξετε και δεν σας αφήνουν;
Θέλετε να είστε αμέτοχος σε ότι συμβαίνει στη χώρα;
Η μήπως θέλετε να αποσταθεροποιηθεί τελείως η Ελλάδα δίνοντας την εντύπωση τριτοκοσμικού κράτους;
Eίναι πολύ απλά τα πράγματα.Εάν δεν προχωρήσετε σε κανένα απολύτως μέτρο είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα χυθεί εκ νέου αίμα.Και τότε ,από όποια μεριά κι αν αυτό το αίμα προέρχεται,η κατάσταση δεν θα μπορεί να ελεγθεί από κανέναν.
Εάν εκβιάζεστε μιλήστε.
Ο λαός θέλει να ακούσει.
Αν κομπιάζετε να σας βοηθήσουμε με τα παρακάτω..


*Οι πληροφορίες που έφτασαν στο Greece Salonika και δημοσιεύτηκαν στις 13/12 κάνουν λόγο για στοχοποίηση της Βουλής από κύκλους των κουκουλοφόρων και αυτό δικαιολογούνταν ως εξής:
"Η εικόνα έστω και μιας -μαυροκόκκινης ή οποιαδήποτε άλλης πλην της Ελληνικής- σημαίας εντός του κοινοβουλίου ή μιας εστίας φωτιάς εντός του κτιρίου θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην εικόνα της χώρας καθώς παρόμοιες εικόνες, η παγκόσμια κοινή γνώμη τις έχει συνδέσει με καταρρεύσεις κυβερνήσεων,καταλύσεις δημοκρατικών πολιτευμάτων ή απολυταρχικών καθεστώτων κλπ."

*Υπουργός της κυβέρνησής σας,συγκεκριμένα ο κ.Τζίμας ,αν και στις δηλώσεις του δεν δόθηκε η δέουσα σημασία,τόνιζε πως (δείτε αναλυτικά πατώντας
εδώ):
"Σαφέστατα η κυβέρνηση έχει γίνει στόχος επιθέσεων. Μου προξενεί εντύπωση πως μετά το άνοιγμα Καραμανλή στη Ρωσία άρχισαν τα όργανα. Κρίνοντας το πολιτικό και οικονομικό σκηνικό, βλέπω πως μετά τις εκλογές του 2007 και τις ενεργειακές συμφωνίες με τη Ρωσία η κυβέρνηση δέχεται επίθεση, άλλοτε δικαιολογημένη άλλοτε όμως κυρίως άδικη".

*Ο κ.Παπανδρέου
σε ομιλία του στη Βουλή,στις 11/6,απευθυνόμενος προς εσάς κ,πρωθυπουργέ,τόνιζε:
"Όλη η περιοχή, από τη Μαύρη Θάλασσα, τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, είναι σημαντική και κρίσιμη για την ασφαλή μεταφορά των καυσίμων στον υπόλοιπο κόσμο" και συνέχιζε με τα εξής"Μην εμπλακείτε σ' αυτή την τεράστια γεωπολιτική
σύγκρουση οικονομικών συμφερόντων και αναδιανομής των σφαιρών επιρροής, αναζητώντας πρόσκαιρα επικοινωνιακά οφέλη. Η πρόσφατη ελληνική ιστορία διδάσκει ότι, σε ανάλογες ιστορικές περιόδους και καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος, ο φιλειρηνικός Ελληνικός λαός πλήρωσε τέτοιες αναίτιες εμπλοκές."

*Η κ.Παπαρήγα
μιλώντας στις 11/12 στο ΑΠΕ δε μάσησε τα λόγια της και έκανε επίσης λόγο για εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών στην υποτιθέμενη "εξέγερση".

*Aλλά ακόμη και ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ.Κωσταντάρας,μιλώντας σήμερα στην
Press Bank και απαντώντας στην ερώτηση:
-"Συνδέετε ξένα συμφέροντα που πολεμούν τον Καραμανλή με τις ταραχές σε όλην την χώρα;"απάντησε
-" Φοβάμαι πως ναι. Εμμέσως πλην σαφώς. Μετά την προσέγγιση με τον Πούτιν, μετά την ολοκλήρωση της Ευρωπαικής μας ένταξης, μετά τη γενική στήριξη της Ελλάδας στο «σύστημα Ομπάμα», μετά τη σθεναρή μας στάση στο θέμα των Σκοπίων, της ένταξης της Τουρκίας , την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, περιμέναμε κάποια αντίδραση. Αλλά - ομολογώ- όχι με τη χρησιμοποίηση της νεολαίας μας. "

Δεν σας κάνει εντύπωση πως τα επεισόδια συνεχίζονται μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη;
Eίναι σύμπτωση πως στις 2 αυτές μεγαλουπόλεις τα πανεπιστημιακά ιδρύματα παρέχουν το "άσυλό"τους μέσα στα κέντρα των πόλεων;
Ως πότε νομίζετε πως ο Ελληνικός λαός θα ανέχεται να καταστρέφεται η χώρα από μερικούς κουκουλοφόρους οι οποίοι καταφεύγουν στα ιδρύματα εκμεταλλευόμενοι τον θεσμό του ασύλου;
Kαι εν πάσει περιπτώσει ως πότε θα φοβόμαστε να μιλήσουμε για την έστω μερική άρση του ασύλου;Έστω για την περίοδο των γιορτών..

Ως πότε η αστυνομία θα είναι ένα πλήθος "γουρουνιών-δολοφόνων" και όχι ο θεματοφύλακας της έννομης τάξης σε μια ευνομούμενη πολιτεία;
Η ψευδοπροοδευτική μειοψηφία των Ελλήνων θα μιλήσει πάλι για φασίστες,ακροδεξιούς κλπ ηλιθιότητες και αστειότητες προερχόμενες από προσωπικά αλλά και παραταξιακά κόμπλεξ.
Αλλά πριν μιλήσει ο οποιοσδήποτε, ας αναλογιστεί και ας προσπαθήσει να ονοματίσει μια ακόμα χώρα του κόσμου που θα ανεχόταν όσα ανέχεται η Ελληνική πολιτική ηγεσία αλλά και κοινωνία επί δύο εβδομάδες..

κ.Καραμανλή,δώστε επιτέλους ένα τέλος σ΄αυτή την κατάσταση διότι πλέον η πτώση της κυβέρνησης δεν είναι το χειρότερο σενάριο που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Σ.Ν.Αντωνιάδης,
εις εκ της συντακτικής ομάδας του
Greece Salonika.

Δεν υπάρχουν σχόλια: