Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Βρισκόμαστε μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες που έχουν εκτυλιχθεί στην ελληνική ιστορία!!!

Μόνο οι έμμισθοι προβοκάτορες δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προβοκάτσιες που έχουν εκτυλιχθεί στην ελληνική ιστορία.

Είναι η θηριωδέστερη και πλέον ωμή παρέμβαση Ξένων Κέντρων και ανατροπή πολιτικού σκηνικού σε χώρα-προτεκτοράτο των τελευταίων δεκαετιών.

Είμαστε ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑ.

Μόνο οι κομματικοί κρετίνοι ή κάποια δημοσιογραφικά μορμολύκια μπορούν να υποστηρίζουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «λαϊκό κίνημα». Μορμολύκια που δεν έχουν ζήσει ΠΟΤΕ μέσα σε κοινωνικά κινήματα. Τα κινήματα δεν λειτουργούν ΠΟΤΕ έτσι…

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα αποφύγουμε τα πολύ χειρότερα…

Αν ήταν τα πράγματα "φυσιολογικα", δηλαδή στοιχειωδώς αυθεντικά, θα είχε επέμβει θηριωδώς η αστυνομία και αν ήταν και κυβέρνηση "δημοκρατική", θα είχε κυρηχθεί η χώρα σε κατάσταση "έκτακτης ανάγκης". Ο Καραμανλής, ως "δεξιός" δεν μπορεί εύκολα να προβεί σε τέτοια ενέργεια. Θα πέσει αμέσως.
Ούτε επίσης έχει "λαϊκό αισθητήριο". Σκεφτεται με τη λογική των "μηχανισμων". Αν π.χ. Στη θέση του ήταν ο Ανδρέας, ηγέτης βγαλμένος μέσα από λαϊκά κινήματα θα συμπεριφερόταν εντελώς διαφορετικά. Ούτε θα τολμούσαν καν τα ξένα κέντρα να διανοηθούν να του κάνουν τέτοιες προβοκατσιες.
Η αμήχανη σταση του Καραμανλή προέρχεται από το γεγονος ότι γνωρίζει ότι δεν ελεγχει το κράτος. Αν θα κατέβαζε την αστυνομία να αναχαιτίσει τις καταστροφές και να διαφυλαξει τις περιουσίες κ.λπ, θα μπορούσε να θρηνήσουμε πολλά θύματα. Ακριβώς γιατί οι θύλακες των πλανητικων κέντρων εξουσίας θα κτυπούσαν στο ψαχνό. Αυτό το γνωρίζει ο Καραμανλής, γιατί γνωρίζει το "στήσιμο" που του έχουν κάνει.
Είναι κυριολεκτικά εγκλωβισμένος από τους μηχανισμούς της προβοκάτσιας.
Και η αντιπολιτευση ΓΝΩΡΙΖΕΙ το τι παίζεται. Δεν την νοιαζει διόλου η τύχη της Ελλάδας. Το μόνο που τη νοιάζει ειναι να πάρει αυτή το κυβερνητικό χρισμα από τους υπερατλανικούς νταβάδες.
Είναι ασύλληπτα τα βρώμικα πολιτικά παιχνιδια που παίζονται...

Ας μη ξεγελάμε τους εαυτούς μας και τους άλλους.

Ας μιλήσουμε καθαρά. Αυτοί που καίνε την Αθήνα και άλλες πόλεις είναι εκπαιδευμένα «συνεργεία» πρακτόρων.
Έχουμε ζήσει συγκλονιστικά γεγονότα και συγκρούσεις ιστορικές από την εποχή των ιουλιανών. ΠΟΤΕ, μα ποτέ δεν ζήσαμε αυτή την εμπρηστική κατάσταση. ΠΟΤΕ μα ποτέ οι μολότωφ δεν μπορούσαν να ξαπλωθούν με ρυθμούς επιδημίας σε όλη την Αθήνα και τις άλλες πόλεις. ΠΟΤΕ, τα κινήματα και τα πιο «άγρια», δεν χρησιμοποίησαν τέτοια καταστροφικά μέσα…
ΠΟΤΕ, μα ποτέ δεν μπορούσαν οι γνωστές ομαδούλες κρούσης να κάνουν στάχτες κα αποκαϊδια κτίρια ολόκληρα κ.λπ.
Τα έργο αυτό απαιτεί τεράστια επιχειρησιακή ικανότητα, εκπαίδευση και ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Αυτό μπορεί να το υλοποιήσουν μόνο οργανωμένα παρακρατικά συνεργεία και εκπαιδευμένοι πράκτορες, με ισχυρούς οικονομικούς σπόνσορες.
Αυτοί αλώνουν και καίνε μεθοδικά αυτή την ώρα την Αθήνα. Οι συγκρούσεις με τους κουκουλοφόρους είναι η θεαματική «ασπίδα» κάλυψης των εμπρηστών παρακρατικών και πρακτόρων.
ΜΟΝΟ οι τυφλοί και οι εγκάθετοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι εδώ βρισκόμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη αμερικανική προβοκάτσια κατά της Ελλάδας.
Μόνο νηπιακά μυαλά μπορεί να πιστεύουν ότι κτυπούν το κράτος και το κεφάλαιο. ΓΡΗΓΟΡΑ θα φωτιστούν τα πράγματα.

Αυτά που θα ζήσουμε αύριο θα πείσουν και τους ηλίθιους…

Πηγή: resaltomag-forum

Δεν υπάρχουν σχόλια: