Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Οι Συριζέοι!

Είναι λίγες οι πολιτικές ύαινες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φωνάζουν πολύ. Τόσο πολύ που ξεκουφαίνουν. Είναι διεθνιστές και μισούν παθολογικά τους πατριώτες. Τους αποκαλούν υποτιμητικά «Ελληναράδες». Κοιτάξτε τις επερωτήσεις-αντιγραφές από τα Δελτία Τύπου του αποσχιστικού Ουράνιου Τόξου και θα καταλάβετε. Συμπαθούν οι του ΣΥΡΙΖΑ πολύ την τρομοκρατία και κάποιοι μάλιστα δεν το κρύβουν, κάνοντας και σχετικές δηλώσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Κοιτάξτε τις επερωτήσεις για τις συνθήκες κράτησης των γνωστών «κουμπουροφόρων» και ποιοι τις υπογράφουν και θα καταλάβετε.

Φυσικά, οι αριστεριστές δεν έχουν ενδοιασμούς. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο, παρά η δημιουργία συνθηκών σύρραξης και χάους, μέσω της ριζοσπαστικοποίησης της δράσης τμήματος της νεολαίας και δη της μαθητιώσας. Στους φοιτητές, μάλλον απέτυχαν. Από το 1985, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ χτυπάει «σαραντάρια». Φυσικά, αυτό δεν πτόησε τους αριστεριστές, που «στήνουν» συνελεύσεις μεταξύ τους για να δώσουν ένα επίχρισμα «δημοκρατικής νομιμότητας» στις παράνομες καταλήψεις τους, που υποβαθμίζουν τις Ανώτατες Σχολές και την ποιότητα σπουδών, δίνοντας τη χαριστική βολή, στα υποβαθμισμένα από τη διαχρονική διαλυτική δράση της αριστεράς, ελληνικά ΑΕΙ.

Στόχος για όλα τα παραπάνω, η μετάλλαξη της κοινωνίας μας σε κοινωνία απόλυτης ανοχής και ελευθεριότητας, μέσα σε ένα ασφυκτικό και ναζιστικής έμπνευσης πλαίσιο πολιτικής ορθότητας. Αποφάσισαν μάλιστα να το κάνουν εδώ και τώρα. Εκμεταλλεύονται τον κορεσμό της νεολαίας, την αποϊδεολογικοποίησή της και τη διάθεση για χαβαλέ και προσπαθούν να κεφαλαιοποιήσουν εκλογικά την όποια πρόσκαιρη διείσδυση στη μαθητιώσα νεολαία, την οποία προσπαθούν να μπολιάσουν με ανατρεπτικές ιδέες. Η πολιτική ηρωίνη που πωλείται, όπως φαίνεται δεν έχει πολλούς αγοραστές. Κοιτάξτε τα αποτελέσματα στις φοιτητικές εκλογές και θα καταλάβετε.

Μπορεί οι αριστεριστές να διεισδύουν παντού, στο Δημόσιο (ελέω κυρίως ΠΑΣΟΚ), στην εκπαίδευση, δημόσια και ιδιωτική (βλέπε Σχολή Μωραΐτη, έχουμε γράψει σχετικά) και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, όμως έχουν απέναντί τους μια κοινωνία, που αρνείται να «εκσυγχρονιστεί», να απομακρυνθεί από τις παραδοσιακές της αξίες, να υποστεί πλύση εγκεφάλου και λοβοτομή. Και αυτό τους εκνευρίζει πολύ, πάρα πολύ, ωθώντας τους στη χρήση αλόγιστης βίας, την οποία μάλιστα προπαγανδίζουν ανενδοίαστα από τα έντυπά τους. Εξ ου και τα όσα ζούμε τον τελευταίο καιρό. Με καψίματα και εκκλησιών και βεβήλωση εικόνων (βλέπε Άγιος Αθανάσιος και Μητρόπολη στη Θεσσαλονίκη, τα κρύψανε τα ΜΜΕ για να μη διασυρθεί η «εξέγερση» στα μάτια των πολιτών). Για να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι πολίτες. Για να δούμε πώς θα προστατεύσουν τα όσια και τα ιερά. Έτσι, για να μη μας υποχρεώσει η ανελεύθερη και ολοκληρωτική αριστερά σε κατακόμβες…

Ενδοιασμοί; Ας καγχάσουμε. Η ενέργεια του ολοκληρωτικής λογικής και αντίληψης ΣΥΡΙΖΑ χθες στην Ακρόπολη, με τα γελοία περί «αντίστασης» (ενάντια σε τι, στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία μας;), έκαναν το γύρο του κόσμου, διασύροντας ακόμα πιο πολύ τη χώρα μας και δημιουργώντας αλγεινή εικόνα. Αυτό, δεν ενδιαφέρει την «προοδευτική» Κουμουνδούρου. Δεν σεβάστηκαν φυσικά οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ την ιερότητα του χώρου. Εδώ δεν σέβονται άλλα… Γιατί να το κάνουν; Αφού τα ΜΜΕ των καλοπληρωμένων αριστερών των βορείων προαστίων τους βάζουν πλάτη, εστιάζοντας στο «εντυπωσιακό» της «καταδρομικής» πολιτικής ενέργειας και προωθώντας τη λογική της «ανατροπής» και της απείθειας! Από φιλοπατρία και αίσθημα ευθύνης, μηδέν! Διαβάστε την ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΝ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Σήμερα Τετάρτη 17/12 ως Νεολαία ΣΥΝ πραγματοποιήσαμε μαζί με πρωτοβουλία φοιτητών και μαθητών ειρηνική παρέμβαση στην Ακρόπολη με ανάρτηση πανό εν όψει της αυριανής πανευρωπαϊκής ημέρας δράσης. Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους νέους και τις νέες, στους φοιτητές, τους μαθητές και εργαζόμενους της Ευρώπης να πλημμυρίσουν αύριο Πέμπτη 18/12 τους δρόμους και να διαδηλώσουμε ενάντια στην καταστολή και την περιστολή των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας, ενάντια στην εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης και την εργασιακή επισφάλεια, ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική των κυβερνήσεων της ΕΕ. Μόνο με κοινούς πανευρωπαϊκούς αγώνες θα πάρουμε πίσω όλα όσα μας ανήκουν».

Κοινώς, τα παιδιά προπαγανδίζουν το «δικαίωμά» τους να βεβηλώνουν ιερούς χώρους, να καταστρέφουν την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, να προτρέπουν σε βίαιες συμπεριφορές και να περιστέλλουν το δικαίωμα των πολιτών σε μια ειρηνική ζωή. Τόσο «δημοκράτες» και «προοδευτικοί» είναι οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος της Νέας Τάξης… Μια πολιτική γάγγραινα, μια πηγή πολιτικού πύον, που ρίχνει τον ελληνικό λαό στην ιδιώτευση και στην αποστασιοποίηση από τα πολιτικά πράγματα. Όπως ακριβώς επιθυμούν ο Σόρος και οι λοιποί λαίμαργοι κερδοσκόποι και θιασώτες της παγκοσμιοποίησης.

πηγή:ελ.ώρα

Π.Σ. Θερμοπύλες

Δεν υπάρχουν σχόλια: