Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Τα ξένα ΜΜΕ μετέδωσαν πρώτοι την είδηση έκρηξης στο κτίριο της ΚΕΔ!!! Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς;

Πάνω από 180 ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο είχαν μεταδώσει την είδηση της ισχυρής έκρηξης που έγινε έξω από το κτίριο της ΚΕΔ. Κάποια από αυτά μετέδωσαν την είδηση πριν από τα ελληνικά ΜΜΕ. Η βιασύνη διασυρμού της χώρας μας καθώς και η προσπάθεια να πληγεί η βαριά της βιομηχανία που είναι ο τουρισμός - έχει ξεκινήσει ήδη η τουριστική περίοδος - είναι εξόφθαλμη. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι ή έκρηξη έπαιξε σαν πρώτη είδηση, λες και δεν έχουν δικά τους προβλήματα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 21.30 το βράδυ και μέχρι τις 4 τα ξημερώματα είχε κάνει τον γύρο του κόσμο στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Αυτό θα πρέπει να μας προκαλεί κάποια ερωτηματικά. Αφ΄ενός μεν αυτό δικαιολογείται διότι τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων έχουν εδώ και καιρό στείλει (!) δικούς τους ανταποκριτές και δεν περιμένουν από τα ελληνικά την πληροφόρηση.

Συνεπώς, μεταδίδουν ειδήσεις για την Ελλάδα πριν καν τα ελληνικά ΜΜΕ πάρουν μυρωδιά για το τι συμβαίνει στην ίδια τους την χώρα. Από την άλλη αυτή η ξαφνική προσέλευση ξένων ανταποκριτών θα έπρεπε να μας έχει προκαλέσει εντύπωση μήνες τώρα. Λες και περιμένουν ότι κάτι θα συμβεί και δεν κρατιούνται να το κάνουν βούκινο. Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Μήπως έχουν και πληροφόρηση για το που θα χτυπήσουν οι τρομοκράτες κάθε φορά και στήνονται από νωρίς;

(πληροφορίες από Αντένα)

Νεότερα για την χτεσινή έκρηξη διαβάστε εδώ

Πηγή: HeLLeNiCReVeNgE - 20/3/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: