Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (23-03-2009)

Παρά (και πάλι) τις απειλές εναντίον της εκδήλωσης από το γνωστό διαδικτυακό κέντρο ανθελληνικής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, πολλοί πατριώτες, κυρίως νέοι, παρεβρέθηκαν στην ομιλία του Συνδέσμου για την αναρχοαριστερή τρομοκρατία.

Τονίστηκε ότι μετά τα «Δεκεμβριανά» οι Έλληνες είναι σε «εμπόλεμη κατάσταση» με την αναρχοαριστερή τρομοκρατία, παρά την εκτίμησή μας ότι οι συγκρούσεις δεν είναι αυτοσκοπός. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στη δημιουργία και κυριαρχία από το 1974 και μετά των αριστερών οργανώσεων στην Ελλάδα - με ευθύνη του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως είπαν - επέρριψαν ευθύνες στις μετέπειτα κυβερνήσεις της Δεξιάς και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και απέδωσαν τη διαιώνιση αυτής της κατάστασης έως τις μέρες μας στη σημερινή κυβέρνηση. Διατύπωσαν την άποψη ότι πίσω απ’ όλο το «εμφυλιοπολεμικό σκηνικό που επιχειρείται να στηθεί» στη χώρα μας, βρίσκονται ο μεγαλοεπιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος, η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ξένες μυστικές υπηρεσίες, οι οποίοι αξιοποιούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μεγάλα εθνικά και οικονομικά προβλήματα...

Ο επικεφαλής του Πατριωτικού Συνδέσμου, Στ. Χάμος, ανέφερε ότι ηλεκτρονικά μέσα στοχοποιούν εθνικιστές αγωνιστές, σε μια προσπάθεια να τους εκφοβίσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν, ενώ τόνισε ότι για κάθε πρόκληση που υφίστανται θα απαντούν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε και η εφημερίδα «Στόχος».

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA κάλυψε ολόκληρη την εκδήλωση (!). Ο Σύνδεσμος δεν αρνήθηκε κάτι τέτοιο, καθώς δεν υπάρχει τίποτε να κρύψει.

Πηγή


Σκοποί Συνδέσμου
Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ" ιδρύθηκε από μια ομάδα Ελλήνων πατριωτών απ' όλη την Ελλάδα (με έδρα τη Λάρισα) οι οποίοι είχαν κάποιες ευαισθησίες τόσο στα Εθνικά όσο και στα κοινωνικά θέματα που απασχολούν την πατρίδα. Είναι ένας σύνδεσμος ακομμάτιστος και δεν έχει σκοπό να κατεβεί στις εκλογές. Οι σκοποί του Συνδέσμου είναι οι εξής: (περισσοτερα ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: