Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ''


ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ

Μετά από το ΕΓΕΡΣΙΣ και η ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ δέχτηκε επιτήρηση από τη google για ακατάληλο περιεχόμενο. Ίσως οι αναρτήσεις του για τις που αφορούν κυρίως εθνικές ιστορικές επαιτίους να είναι ενοχλητικές για κάποιους. Ίσως οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες του με τις ....καλιτεχνίες των αναρχικών στις εκκλησίες να έδωσαν την αφορμή. Πιθανών η γυμνή Τζοκόντα του Ντα Βίντσι να είναι ακατάλληλη προς δημοσίευση.Φαίνεται πως κάποιες ιστοσελίδες ενοχλούν τους γιαλατζί υπερασπιστές της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου και θέλουν να τις φιμώσουν. Να είναι βέβαιοι πως τίποτα δε θα καταφέρουν. Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.

Πηγή:Έγερσις

Σχόλιο: Άλλος ένας λόγος που κάποιοι επεδίωξαν την φίμωση του ΑντιΠαρακμή είναι και η δήλωση του blog στην κορυφή του ιστολογίου του.

"ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!"

"Κηρύττουμε ανυποχώρητο πόλεμο ενάντια στην παρακμή και τη βλακεία.
O φασισμός της βλακείας δεν θα περάσει..."


Κάποιοι δεν αντέχουν να ξεμπροστιάζεται η παρακμή, η βλακεία και ο φασισμός που απορέει από τον συνδυασμό αυτών...

Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος, έλεγε χαρακτηριστικά ο Αϊνστάιν.

Ο Αϊνστάιν πέθανε όμως (ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΗΤΤΑΤΑΙ)... και ο Χίτλερ επίσης...να είναι σίγουρο το ΑντιΠαρακμή ότι κι αυτών που επεδίωξαν την φίμωσή του τα ψωμιά τους είναι μετρημένα...(τελειώνουν οι αγέλες όπου νάναι) και το χειρότερο είναι πως το ξέρουν και δρουν κάτω από... ΠΑΝΙΚΟ!

Πηγή: hellenicrevenge







Δεν υπάρχουν σχόλια: