Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Μόνο στην Ελλάδα ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών πάει να πολιτευτεί με άλλο κόμμα...

Σε καμία χώρα του κόσμου που σέβεται τον εαυτό της δεν θα συνέβαινε το κάζο με τους Πακιστανούς. Σε αυτήν την χώρα θα πήγαινε το «Αλλοδαπών» – και όχι η ΕΥΠ – και θα έβρισκε τους 4, 5, 13 Πακιστανούς , «που μένουν στην γωνία παρακάτω στο Ρέντη», και θα τους έλεγε ελάτε από το τμήμα να δούμε αν έχετε δελτία. Και θα τους κρατούσε το πολύ δυο ημέρες.

Στην Ελλάδα όμως ο τότε διοικητής της ΕΥΠ πρέσβης κ. Κοραντής επέλεξε να τους απαγάγει κανονικά και να τους οδηγήσει με κουκούλες και βανάκια μυστικά σε γιάφκες της ΕΥΠ τις οποίες την επόμενη ημέρα γνώριζαν όλοι οι καλά πληροφορημένοι δημοσιογράφοι...

Δεν είχε κανένα λόγο να ενεργήσει έτσι ο κ. Κοραντής. Και το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Ήταν τόσο ερασιτέχνης; Ή μήπως όλη αυτή η μεθόδευση αποσκοπούσε στο να ρεζιλευτεί για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση που τον επέλεξε γι αυτήν την θέση; Ο κ. Σταϊκούρας τι λέει;

Οι ρεπόρτερ και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα απαντήσουν ασφαλώς και σε ένα άλλο ερώτημα; Ποιους συνέφερε εκείνη η απαράδεκτη μεθόδευση; Τους Αμερικανούς, ή τα Εγγλεζάκια;...

Πάμε παρακάτω. Υποκλοπές. Ο πρωθυπουργός της χώρας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλοι πολλοί παρακολουθούνται. Το σκάνδαλο σκάει και η κυβέρνηση ρεζιλεύεται πάλι. Και πάλι επικεφαλής της αμαρτωλής ΕΥΠ είναι ο κ. Κοραντής; Πάλι δεν ήξερε τίποτα; Πάλι ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας έκανε τον τροχονόμο σε ξένες μυστικές υπηρεσίες και εσωτερικές παρακρατικές οργανώσεις που αλώνιζαν;

Κατά τα άλλα είναι εκπληκτικό πως σύμπασες οι τόσο λαλίστατες για άλλες ήσσονος σημασίας περιπτώσεις προοδευτικές δυνάμεις των κομμάτων, των ΜΜΕ και των … μπλογκς δεν βρίσκουν σήμερα κουβέντα να πουν για το γεγονός ότι ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, κατά την διάρκεια σημαντικότατων υποθέσεων που εξέθεσαν το κύρος της κυβέρνησης που τον εμπιστεύτηκε, πολιτεύεται τώρα ως επικεφαλής μάλιστα του ψηφοδελτίου ενός κόμματος που αποκλειστικός σκοπός του είναι να φθείρει αυτήν την κυβέρνηση.

Επι θητείας Κοραντή όχι μόνον η κυβέρνηση, αλλά η συντεταγμένη Πολιτεία είχε απωλέσει κάθε έλεγχο επί της ΕΥΠ. Το ίδρυμα της Κατεχάκη είχε μετατραπεί σε κέντρο αποσταθεροποίησης, με συνεχείς διαρροές προς πάσα εγκληματική κατεύθυνση. Και τώρα βλέπουμε τον κ. Κοραντή να πολιτεύεται και κανείς να μην διαμαρτύρεται, λες και ήταν σταθμάρχης του αστυνομικού σταθμού Κολωπετινίτσας.

Θα πούμε και κάτι ακόμα. Θα θυμάστε ασφαλώς τα δημοσιεύματα ότι ο κ. Κοραντής απομακρύνθηκε από την ΕΥΠ επειδή έκανε «κοπτοραπτική» στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της σπείρας Βλαστού κι αυτό προκάλεσε υποτίθεται την κυβερνητική αγανάκτηση.

Είμαστε επίσης υποχρεωμένοι να υπενθυμίσουμε τις σοβαρές αποκαλύψεις που έκανε και κάνει κατά καιρούς ο αρχηγός του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Θέλουμε όμως να πιστεύουμε – και το πιστεύουμε μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου – ότι οφείλονται μόνο στο γνωστό δημοσιογραφικό δαιμόνιο του και τις καλές διασυνδέσεις του και όχι πουθενά αλλού.

Πηγή: antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: