Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Eπίσκεψη με σημασία του Α/ΓΕΕΘΑ σε ΕΤΑ και Ζ' ΜΑΚ

Επίσκεψη "με σημασία" του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Πτέραρχου Ιωάννη Γιάγκου στις δύο πλέον επίλεκτες ομάδες του Ελληνικού Στρατού: Το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών και την Ζ' ΜΑΚ. Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο επισκέφθηκε τις μονάδες,συνομίλησε με τα στελέχη, ενημερώθηκε και σύστησε "υψηλή ετοιμότητα"

«Η αποτρεπτική ικανότητα της χώρας μας, ενισχύεται από τη δυνατότητα άμεσης αντίδρασης και εξάλειψης της εμφανιζόμενης απειλής" είπε με νόημα.

Στη συνέχεια, αφού επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ηθικού των μονάδων, ζήτησε τη «συνέχιση της ρεαλιστικής επιχειρησιακής εκπαίδευσης, η οποία πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του σύγχρονου θεάτρου επιχειρήσεων».

Στα Επιτελεία επικρατεί κατάσταση πλήρους συναγερμού από τότε που προκηρύχθηκαν οι εκλογές δεδομένης της κακής προϊστορίας που υπάρχει στις κινήσεις της Τουρκίας σε μεταβατικέςκαταστάσεις ή σε καταστάσεις ακυβερνησίας...

Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί την ερχόμενη Τετάρτη 16/09/09 περιέχονται συγκλονιστικά στοιχεία από τις κινήσεις της Άγκυρας σε Αιγαίο και σε Θράκη, οι οποίες δεν προμηνύουν τίποτα το θετικό για τους επόμενους μήνες...

Πηγή: .defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια: