Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

5η φάλαγγα: Καλούν τους Έλληνες Στρατιώτες να αρνηθούν να υπηρετήσουν στην Κύπρο!


Μέσα στην γενικότερη εικόνα της διάλυσης η οποία υπάρχει βρήκαν την ευκαιρία οι πεμπτοφαλαγγίτες που δρουν εντός των τειχών της πολιτείας να αναπτύξουν ανενόχλητοι εν ονόματι της δημοκρατίας-ασυδοσίας αντεθνική δράση. Με προκηρύξεις τους στα κέντρα νεοσυλλέκτων καλούν τους στρατιώτες να αρνηθούν να υπηρετήσουν την θητεία τους στην Κύπρο μας.
Ιδού ένα απόσπασμα από προκήρυξη που μοίρασαν σε στρατόπεδο:
«ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΕΛΔΥΚ – ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΛΔΥΚ: Ασφυκτικές πιέσεις στα όρια της τρομοκρατίας ασκούνται από τη Δευτέρα 23/11/2009 προκειμένου οι φαντάροι να δεχτούν τη μετάθεση στην Κύπρο… Εμείς καλούμε τους φαντάρους να υπερασπίσουν την Άρνηση τους να πάνε στην ΕΛΔΥK  και να ζητήσουν από τους διοικητές να τους δείξουν τις διαταγές και νόμους που λένε ότι πρέπει να πάνε υποχρεωτικά στην Κύπρο… Καλούμε τους γονείς να απευθυνθούν στους διοικητές των μονάδων και να απαιτήσουν από αυτούς να σταματήσουν να παραβιάζουν τους νόμους και να σταματήσουν να παίζουν με τα παιδιά τους. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ»

Μεγάλες οι ευθύνες των αρμοδίων, οι οποίοι επιτρέπουν την αντεθνική δράση. Είναι τουλάχιστον παράλειψη καθήκοντος αυτό που κάνουν! Όσο για την δική μας θέση ξεκάθαρη:

ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!





Πηγή: xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: