Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Βάρκιζα τέλος, μας λένε οι θαυμαστές της ΟΠΛΑ!

Νίκος Χιδίρογλου
Προσπαθούν να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικές συνθήκες, να σπρώξουν την κοινωνία στο χείλος του γκρεμού. Εξάλλου, το είχαν αναγγείλει στη διάρκεια των περσινών ταραχών του Δεκεμβρίου, γράφοντας έξω από την Μητρόπολη (την οποία βεβήλωσαν) «Βάρκιζα τέλος». Τα αγαπημένα παιδιά της αριστεράς, γουστάρουν μπάχαλα, χάος, βία.

Όπως διακήρυξε και ο Βελουχιώτης στη Δεσφίνα, τον Σεπτέμβριο του 1943, αλλά τον πρόκαμε ο λαός, «δεν περιμένουμε τίποτε άλλο από ένα σύνθημα από το Κέντρο για να ξεχυθούμε στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, στα μέγαρα και στις πολυκατοικίες της Αθήνας για να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα τους λογαριασμούς μας». Αμ δε…

Νέα… ΟΠΛΑ!

Ακολούθησε τη θρασύδειλη επίθεση στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής, μια προκήρυξη περίεργης προέλευσης, που δημοσιεύτηκε στο άψε-σβήσε. Το τι λένε μέσα, δεν περιγράφεται. Υπογράφουν ως ΟΠΛΑ. Ρε πρότυπα που έχουν αυτά τα παιδιά. Τους δολοφόνους της ΟΠΛΑ, τους δολοφόνους του Κίτσου Μαλτέζου, τους ψυχοπαθείς κουμπουροφόρους, που επί Κατοχής και αργότερα, σκότωναν όποιον δεν τους άρεσε ή τον χαρακτήριζαν «αντιδραστικό». Αναφορά και στα της ΟΠΛΑ για το Λιτόχωρο… Τότε, στις 4 Μαρτίου του 1946, που οι «ένοπλοι» της αριστεράς, αποφάσισαν να χύσουν αίμα ελληνικό και να βυθίσουν τη χώρα στην κρίση και στον αδελφοκτόνο πόλεμο.

Δεν μαθαίνουν, θέλουν κι άλλο Γράμμο!

Η αριστερά δεν μαθαίνει... Τώρα, πίσω από τις καθωσπρέπει δηλώσεις και ανακοινώσεις μέσω των φίλα προσκείμενων (στη συντριπτική τους πλειοψηφία) σε αυτήν μέσων μαζικής ενημέρωσης, χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την επίθεση κατά νέων παιδιών του λαού, παιδιών από φτωχές οικογένειες, που παλεύουν για το μεροκάματο. Από πίσω γελούν… Πρέπει να τους δείτε όταν δημοσιεύονται οι προκηρύξεις, με τι μανούρα, χαμόγελο και λάμψη στα μάτια, τρέχουν να αρπάξουν την εφημερίδα… Αριστεριστές, γεμάτοι συμπλέγματα, που ποτέ δεν έμαθαν να αγαπούν τίποτα. Που «ονειρεύονται» ανατροπή, την ώρα που γεύονται τα αγαθά του καπιταλισμού.

Οι δε εκτελεστές, είναι η αναβίωση της φονικής ΟΠΛΑ. Η όποια οργάνωση, είτε τη λένε ΟΠΛΑ είτε αλλιώς και πήγε προ ημερών να σκοτώσει φτωχούς εργαζόμενους, έχει στελεχωθεί από «κορεσμένα» παιδιά βορείων προαστίων, που θέλουν να ανατρέψουν την… καθεστηκυία τάξη! Δηλαδή, στρέφονται κατά των μπαμπάδων τους. Των μπαμπάδων τους που τους κατάντησαν έτσι, στέλνοντάς τους σε «ιδιωτικά» σχολεία, όπου φωλιάζουν οι ύαινες της αριστεράς, οι υποστηρικτές της Ρεπούση. Δεν είχαν ούτε έχουν καιρό για τα παιδιά τους όλοι αυτοί. Άντε καμιά κοινή εκδρομή σε χιονοδρομικό κέντρο στις γιορτές και πολύ είναι… Τους παρέδωσαν στα καλύτερα χέρια, για να διδαχθούν το γνωστό βιβλίο της κυρίας.

Απειλή… βορείων προαστίων!

Η απειλή προέρχεται πλέον από τις τάξεις της δήθεν ελίτ. Είναι δηλαδή νεοταξίτικη και άκρως καθεστωτική. Γι αυτό μην τρέφετε αυταπάτες. Follow the money… Τζορτζ Σόρος. ΜΚΟ και λοιπά… Επαγγελματικός αντιρατσισμός, αντιφασισμός, και άλλα πολλά αντί, βαλιτσούλες και εμβασματάκια. Τα υπόλοιπα, τα αναλαμβάνουν τα «κορεσμένα» παιδιά με τις κουκούλες και μερικοί ξέμπαρκοι αλλοδαποί, που θυμούνται τα πλιάτσικα στις χώρες καταγωγής τους και «ψήνονται» εύκολα. Μυρίζει κεφάλαιο, απόπειρα άμβλυνσης των πατριωτικών και κοινωνικών αντανακλαστικών, απόπειρα να απογοητευτούν οι πολίτες, να οδηγηθούν στην ιδιώτευση και στην αποχαύνωση. Διεθνιστικά, πολυπολιτισμικά, Να παραμείνουν καλοί και πειθήνιοι καταναλωτές. Αμ δε…

ventetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: