Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ο Μητσοτάκης, η Ανατολική Γερμανία, ο ΟΤΕ και ο «γιος του Πέτρου»



Πηγή: antinews

Μόλις χθες γράφαμε για την  παρέμβαση Μητσοτάκη στον τότε Γερμανό Καγκελάριο Χέλμουτ Κολ που είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο του 1996 ο γερμανικός Τύπος με αποτέλεσμα να προκληθεί μείζον πολιτικό ζήτημα στην Γερμανία:

 «Η Ιντρακόμ είχε ένα λογαριασμό σε δολάρια στην Deutsche Handelsbank του Ανατολικού Βερολίνου, με αριθμό «709 60 011,025» .Ο λογαριασμός αυτός χρησίμευσε επί σειρά ετών για ξέπλυμα χρημάτων και για δωροδοκίες. Πριν από λίγο καιρό οι ανακριτές ανακάλυψαν σημαντικές μεταφορές χρημάτων μέσω του λογαριασμού αυτού. Πιθανότατα την περίοδο 1989-90 διακινήθηκαν μέσω του λογαριασμού αυτού περιουσιακά στοιχεία της ΛΔΓ… Όταν πριν από μια εβδομάδα το θέμα τέθηκε στη γερμανική Βουλή, ο υπουργός Προεδρίας Schmidbauer προκάλεσε σύγχυση, επειδή περιέπεσε σε αντιφάσεις, απαντώντας στην κατηγορία του βουλευτού του SPD Beucher ότι ο Καγκελάριος Χελμουτ Κολ και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συζήτησαν το θέμα Κοκκαλης/Ιντρακομ, στο παρασκήνιο της κηδείας του Βιλλυ Μπραντ «Μια παρόμοια συνάντηση δεν έλαβε χώρα» απάντησε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι ο Μητσοτάκης δεν ήταν παρών στην κηδεία. Όμως ο Μητσοτάκης ήταν στην κηδεία και η συνάντηση με τον Κολ πραγματοποιήθηκε. Τώρα το γραφείο του Καγκελάριου πρέπει να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις γιατί ο Schmidbauer έκανε αυτήν την παραπληροφόρηση. Οι βουλευτές υποθέτουν ότι «ο άνθρωπος πρέπει να κρύψει κάτι». (εφημερίδα Frankfurter Rundschau της 19.06.1996)

Απαιτεί λοιπόν θράσος χιλίων καρδινάλιων να βγαίνουν ορισμένοι σήμερα και να κατηγορούν τον Σαμαρά για σχέσεις με τον Κόκκαλη, όταν όλη η Ελλάδα γνωρίζει τις σχέσεις του αφεντικού της Ιντρακόμ με την Αγία Οικογένεια. Και όταν μόλις πρόσφατα ο Περικλής Κοροβέσης αποκάλυψε πως Μητσοτάκης και Φλωράκης χάρισαν τις ελληνικές τηλεπικοινωνίες στην Ζήμενς και την Ιντρακόμ. Και λίγο αργότερα ο Μητσοτάκης έδινε με τον Δούκα το Ξυστό Λαχείο στον Κοκκαλίνο, τον οποίο κατηγορούσε μετά ότι τον …εριξε.

Επειδή λοιπόν το βρώμικο παιχνίδι θα εντείνεται  όσο θα πλησιάζει η εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ διαβάστε για να είστε ενημερωμένοι:

 

Η Πτώση του Τείχους, η Στάζι, ο Κασκαντέρ, ο Κολ και ο …Μητσοτάκης

Πως άρχισε η διαπλοκή στην Ελλάδα

 Η εκχώρηση των ελληνικών τηλεπικοινωνιών στην ΖΗΜΕΝΣ και την ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Οι δηλώσεις Κοροβέση και ο “γιός του Πέτρου”

 Πως γεννήθηκε η ιδέα της ΙΝΤΡΑΚΟΜ από τον Κόκκαλη και τον Μητσοτάκη

  Η Ζήμενς, ο Μητσοτάκης, ο Φλωράκης και «ο γιος του Πέτρου»



Δεν υπάρχουν σχόλια: