Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Γιατί σε αυτή την κοινωνία γινονται “ταγοί” του συνόλου όσοι απέτυχαν ακόμα και στο μικρόκοσμο της οικογένειας τους;

Εκπαιδευτικός η μαμά της νεαρής “τρομοκράτισας”. Όπως και της προηγούμενης. Εκπαιδευτικοί που καλούνται να “παιδεύσουν” το σύνολο του ανθού της κοινωνίας όταν απέτυχαν να αφουγκραστούν τον ίδιο τους τον γόνο. Ίσως να ακούγεται σκληρό.

Όταν ομως γνωρίζεις όλες τις δομές στρατολόγησης των παμπόνηρων επαγγελματιών του τρόμου και το προφίλ των “αδέσποτων” που προσεγγίζουν, καταλαβαίνεις το μέγεθος της προσωπικής ευθύνης και την οικτρή αποτυχία.

Δείγμα αυτισμού, καλοπέρασης, αρρωστημένου αυτοθαυμασμού όπου οι γονικές ευθύνες έρχονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην απόλαυση του (συνήθως) παχέως ξανθοβαμμένου σαρκίου.

Και όμως, αυτά τα αποτυχημένα ερείπια, αυτά τα κοινωνικά ναυάγια, οι συλλέκτες συμπλεγμάτων και εγωπάθειας καλούνται να μορφώσουν τις επόμενες γενιές. Κανένας δεν επεμβαίνει ενώ όλοι γνωρίζουν. Όλοι βολεύονται και σιωπούν. Δεν είναι μόνο οι δάσκαλοι βέβαια. Είναι όλοι οι ταγοί του συνόλου. Όσο πιο αποτυχημένος, τόσο πιο ευνοημένος στην κοινωνική ανέλιξη.

Από τον πολιτικό ταγό Βούτση, στον αρλεκίνο “καλούλη” Καφετζόπουλο.

Ναι. Μετά το μάθημα της παχύσαρκης ελεεινης ξανθιάς με το ξεβαμμένο νύχι και την “τρομοκράτισα” – θύμα κόρη, τα παιδιά μεγαλώνουν με την φάτσα του “καλούλη” καφετζόπουλου. Που ερμηνεύει θαυμάσια τον φυσικό του ρόλο του απατεωνίσκου “ακάλυπτου”. Α, πόσοι καλούληδες ακάλυπτοι έχουν οδηγήσει τίμιους επιχειρηματίες και εργαζομένους στην αυτοκτονία;

Ταγοί…



Πηγή: olympia.gr

Η καταραμένη φτώχεια τους οδηγεί στην τρομοκρατία...

Εδω βλέπετε την καλύβα που διέμενε η αδικημένη απο την κοινωνία[μάνα γιατί με γέννησες] 22 χρονη απορη κορασίδα που η δυστυχία την έσπρωξε στην παρανομία

Αυτό είναι το σπίτι που διέμενε, η 22χρονη Αντιγόνη Χ. μαζί με την οικογένειά της.
Το πατρικό της ειναι στην Πεντέλη και η ίδια φοιτήτρια στο χημικό με μητέρα εκπαιδευτικό!

Η 22χρονη τρομοκράτισσα συνελήφθη τα ξημερώματα και θεωρείται μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Πυρήνες της φωτιάς"

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: