Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Σαμαράς: να μην χρησιμοποιήσουμε το σχέδιο στήριξης

Το  ΠΑΣΟΚ δεν είχε σχέδιο για τίποτε

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε με το «σχέδιο στήριξης» είναι να μη το χρησιμοποιήσουμε, δήλωσε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ.  «Νέα σκληρότερα μέτρα δεν τα αντέχει σήμερα ούτε η Κοινωνία μας ούτε η Οικονομία μας.» είπε και αφού σημείωσε ότι «βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μεγάλες εξελίξεις» επανέλαβε ότι η ΝΔ επιμένει «ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κρίση με τις δικές μας δυνάμεις».

Το  ΠΑΣΟΚ δεν είχε σχέδιο για τίποτε

Ο κ. Σαμαράς τόνισε επίσης ότι «το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι δεν είχε σχέδιο για τίποτε. Ούτε όταν κραύγαζε προεκλογικά «λεφτά υπάρχουν», ούτε όταν μετεκλογικά διόγκωνε το έλλειμμα και παρέλυε τη Δημόσια Διοίκηση και την Οικονομία. Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε σχέδιο για τίποτε… Εκτός από ένα: να πλήξει τη Νέα Δημοκρατία!

Και προσπαθώντας να πλήξει τη Νέα Δημοκρατία, κατάφερε να μετατρέψει μια ελεγχόμενη – ακόμα – κρίση ελλείμματος, σε μοναδική κρίση δημόσιου δανεισμού, που έκανε την Ελλάδα «ξεχωριστή περίπτωση» και «αδύνατο κρίκο» της ευρωζώνης.

Αυτή είναι η πραγματικότητα που αναγνωρίζουν πλέον όλο και περισσότεροι, εντός κι εκτός Ελλάδας. Αυτή είναι η αλήθεια που αρχίζει πλέον να ομολογείται δειλά-δειλά, ακόμα και από το φιλικές προς το ΠΑΣΟΚ στήλες, σε φιλικά προς το ΠΑΣΟΚ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης»
antinews

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: