Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Μήπως νομίζουν ότι είναι Ινδιάνος;

Τα μισά  από τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν να είχε ανακοινώσει κυβέρνηση ΝΔ, τα μαγαζιά στο Κέντρο θα είχαν γίνει υπαίθρια parking,  και ακόμα συζητάνε αν θα πει ΟΧΙ..

Ο Παπακωνσταντίνου στην συνέντευξη που έδωσε χθες είχε αφοπλιστικά επιχειρήματα: «Το ζήτησαν οι άνθρωποι που διαπραγματευόμαστε.. ήταν επίμονοι σε αυτό.. μα αν δείτε τα γραφήματα με τα οποία έγινε η συζήτηση» (δείξε τα και σε μας ρε μάστορα) και ακόμα συζητάνε αν θα πει ΟΧΙ..

Αμολήσανε κάτι απίστευτους τύπους του life style, πρώην της Αριστεράς και κάποτε της προόδου να μας πείσουν για την αναγκαιότητα των μέτρων.

Επιλεκτικά νούμερα κάνουν την εμφάνιση τους για ώρα στις οθόνες για να μας πείσουν πόσο φταίει η ΝΔ. (αναφέρομαι στην αύξηση των δημοσίων δαπανών τα έτη 2007, 2008, 2009). Λησμονούν ότι είναι τα έτη λήξης των έργων του πιο φιλόδοξου αναπτυξιακού προγράμματος, του Γ΄ ΚΠΣ., το οποίο απέτυχε, αλλά υπήρχαν (και υπάρχουν) συμβατικές υποχρεώσεις που έπρεπε (και πρέπει) να πληρωθούν.

Με σαθρά επιχειρήματα, δικαιολογούν την ιδιότυπη κατοχή που θα ζήσουμε  και ακόμα συζητάνε αν θα πει ΟΧΙ.

Υπάρχει κυβέρνηση υπό κηδεμονία, με προσανατολισμό την απόλυτη εξυπηρέτηση του εγχώριου και μη κεφαλαίου  και ακόμα συζητάνε αν θα πει ΟΧΙ

Οποιαδήποτε συναίνεση ισοδυναμεί με πολιτική αυτοκτονία.

Ο καθένας έχει τη γνώμη του καλή ή κακή για τον Σαμαρά ως πολιτικό.

Τον έχετε όμως δει να φοράει φτερά στο κεφάλι;

Μήπως νομίζουν ότι είναι Ινδιάνος;

antinews

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: