Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ",ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ "ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ" ΠΛΕΥΡΕΣ!

Δεν αναφέρομαι σε κόμματα.Αυτά προς το παρόν είναι εκτός...κριτικής.
Όμως,το να μη μπορείς να διοργανώσεις ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!
Τα παρακάτω είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές, μιας και υπάρχουν πολλοί που τις έχουν πάνω από την Ελλάδα. Δεν πειράζει όμως...
Τι να πρωτοπούμε για τον πρώην Κνιτη-Πασόκο και νυν "υπερπατριώτη" Χατζάρα; Έχουμε επισημάνει τον περίεργο (για να μη πούμε τίποτα χειρότερο και μας απειλήσουν πάλι με μηνύσεις-ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!) ρόλο του εδώ και αρκετό καιρό.
Πώς είναι δυνατόν κάποιος να ξεσηκώνει τον κόσμο με διάφορα "ωραία" συνθήματα ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ;;;
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ...ΤΗΛΕΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Λαος είναι πλέον παρελθόν στη συνείδηση των Ελλήνων Πατριωτών.
Η δε επίθεσή του στον "Στόχο", τους οποίους κατηγορεί ότι πληρώνονται από το Νικήτα, είναι εμετική και γελοία.
Πάμε τώρα στην άλλη πλευρά: Το να αυτοπροβάλλεσαι ως ο μόνος "ανένταχτος Έλληνας" δεν είναι πάντα αυτοσκοπός. Το έχουν καταλάβει αυτό ορισμένοι;
Παρότι η συγκέντρωση της Πλατείας Κολοκοτρώνη ήταν επιτυχημένη, διάβασα με έκπληξη κάποια ειρωνικά σχόλια εναντίον της συμμετοχής Κούρδων και Αρμενίων στην άλλη διαδήλωση.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ;ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;
ΝΑΙ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,Ο ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΕΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ;
ΑΠ'Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ "ΑΡΔΗΝ-ΡΗΞΗ"!
Για να πούμε την αλήθεια,στεκόμαστε κι εμείς καχύποπτα απέναντι στον πατριωτισμό (;) των αριστερών.
ΟΜΩΣ,ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ...ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕ!
Ας μην βάζουμε λοιπόν όλους τους αριστερούς ή αριστερόστροφους στο ίδιο τσουβάλι: Υπάρχουν και οι κολλημένοι με ταξικούς αγώνες και μόνο,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΜΕΤΡΟΥ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;
Υπάρχει πολύς κόσμος που έχει αγανακτήσει με αυτές τις έριδες, χρόνια τώρα: Γι'αυτό και επέλεξε συνειδητά να απομακρυνθεί από τον περίφημο "χώρο".
Λυπάμαι, αλλά έτσι δε γίνεται προκοπή.Το να σκοτώνονται κάποια κομματόσκυλα, είναι λογικό. Το να κάνουν το ίδιο όμως και όσοι διατείνονται πως βάζουν πάνω απ'όλα την Ελλάδα,είναι απαράδεκτο.

Hellas-Orthodoxy

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: