Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Και η Ντόρα στη λέσχη Bilderberg

Στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, θα πραγματοποιηθεί η φετινή συνάντηση της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ μεταξύ 3 και 6 Ιουνίου 2010.

Από Ελληνικής πλευράς εκτός των «συνήθως υπόπτων» κ. Αλογοσκούφη, κα. Διαμαντοπούλου, κ.Αράπογλου, κ. Δαυίδ ,κ. Παπαχελά (ο μόνος έλληνας δημοσιογράφος που έχει λάβει μέρος στις … συναντήσεις) κλπ, στη λίστα που έχει διαρρεύσει  φέρεται και το όνομα της κας Ντόρας Μπακογιάννη.

Όμως την παρουσία της στην συνάντηση της λέσχης Μπίλτερμπεργκ η κα Μπακογιάννη θέλει προφανώς να την κρατήσει  κρυφή !

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι εδώ και ημέρες υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο , σύμφωνα με τα οποία η κα Μπακογιάννη «θα αναχωρήσει στις 3 του μήνα για τη Γερμανία, όπου θα συναντηθεί με Γερμανούς αξιωματούχους, προκειμένου να διατυπώσει την πεποίθησή της ότι η οικονομική κρίση δεν είναι πρόβλημα της Ελλάδας αλλά πρόβλημα του ευρώ»(Εθνος). Μάλιστα η κα Μπακογιάννη χαριτολογώντας τόνιζε στην ίδια εφημερίδα ότι «τώρα πια κανείς δεν μπορεί να με διαγράψει επειδή ταξιδεύω».

Σίγουρα η κα Μπακογιάννη είναι ελεύθερη να ταξιδεύει , αλλά δεν είναι ελεύθερη …να μας δουλεύει!

Θα μπορούσε να αναφέρει ευθαρσώς  ότι θα επισκεφθεί την Ισπανία προκειμένου να παρευρεθεί στην συνάντηση της λέσχης Μπίλτερμπεργκ και όχι να καταφύγει σ` αυτόν τον επικοινωνιακό  φερετζέ .

Ελεύθερος , κα Μπακογιάννη,  είναι εκείνος που μπορεί να ζει χωρίς να λέει ψέματα, όπως έλεγε και ο Νομπελίστας Γάλλος Συγγραφέας Albert Camus.

Και το ψέμα , ο επικοινωνιακός φερετζές και η παραπλάνηση των πολιτών ,δεν είναι μέσα στα γνωρίσματα του νέου πολιτικού ήθους που έχει ανάγκη η χώρα μας.

politis-gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: