Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Απέναντι στην παρακμή και τους τσιλιαδόρους της πλουτοκρατίας

(Εισήγηση του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη στο 8ο Συνέδριο της ΝΔ)

Σήμερα, τα πολιτικά μπλοκ είναι παράδοξα αλλά ξεκάθαρα. Υπάρχουν οι οπαδοί του παρενδυτικού νεοφιλελευθερισμού, οπαδοί της κοινωνικής ανθρωποφαγίας που υποδύονται τους «σοσιαλιστές» ή τους «φιλελεύθερους». Έχουν όμως τόση σχέση με την κοινωνική δικαιοσύνη οι μεν και με τον φιλελευθερισμό οι δε, όση κι εγώ με την πυρηνική φυσική. Δεν είναι παρά πολιτικοί «φεουδάρχες», κοτζαμπάσηδες της Κλεπτοκρατίας, που με βρώμικο μάτι θέλουν να μας «σώσουν».
Σήμερα, μετά την πολιτική απάτη του ΠΑΣΟΚ, που οδήγησε στην 9η Οκτωβρίου, κυβερνούν οι δουλόφρονες οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού και οι εκατέρωθεν κολαούζοι του. Απειλούν τον λαό ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνο η εξαθλίωση, η επιστροφή σε συνθήκες εργασίας που ίσχυαν πριν από την εξέγερση του Σικάγο, πριν από το 1886! Ούτε λέξη για ανταγωνιστικότητα, αναδημιουργία αληθινής παραγωγικής βάσης, αληθινού πλούτου.
Ο «αντεξουσιαστής» Ηγεμών της Βλαχίας, που μας κυβερνά προσωρινά, όταν δεν κάνει «σοσιαλιστικό τουρισμό» ξέρει κι εφαρμόζει μόνο δύο πράξεις: πρόσθεση κι αφαίρεση. Τόσα μας λείπουν με τα ελλείμματα, τόσο θα αυξήσω τους φόρους. Παράλληλα αυτός, οι «προοδευτικοί» υπουργοί του και τα αυτόμολα ψυχοπαίδια τους  σπρώχνουν ολόκληρες ομάδες Ελλήνων στο περιθώριο, πέρα από τα όρια της ανθρώπινης αντοχής κι αξιοπρέπειας.
Και το κάνουν αυτό τρομοκρατώντας τον Λαό στο εσωτερικό και δυσφημώντας την Πατρίδα και την Αξιωματική Αντιπολίτευση στο εξωτερικό.
Ποιος είναι απέναντι στο μπλόκ της υποταγής; Ποιος είναι απέναντι στο αυτοκτονικό άλμα στην ακόμη πιο βαθιά ύφεση, στο ακόμη πιο μεγάλο χρέος; Ποιος είναι απέναντι στο να μετατραπεί η Πατρίδα μας σε Ηγεμονία της Βλαχίας, να ενταχθεί στο «στρατηγικό βάθος της Τουρκίας», που οραματίζεται ο Νταβούτογλου;
Αυτούς, αδέρφια, δεν τους νοιάζει. Ακόμη κι αν η Πατρίδα ξαναφτάσει στην Μελούνα, δεν  τους καίγεται καρφί, αρκεί να κατέχουν μια τόση δα, κολοβή, εξουσία. Ακόμη κι αν η εξουσία τους θα έγκειται μόνο στο να συλλέγουν τα δοσίματα για την όποια Υψηλή Πύλη, αυτοί θα είναι μια χαρά, αρκεί να παίρνουν παχυλούς μισθούς, να κάνουν «μπίζνες» οι κολλητοί τους και αφανείς εταίροι τους και να ‘χουν έναν τίτλο, όποιος κι αν είναι. Και πάντα βέβαια θα υποδύονται τους «σοσιαλιστές» και «προοδευτικούς» ή τους ψευτοκεντρώους, ακόμη και πάνω στα ερείπια της κοινωνικής συνοχής, ακόμη κι αν φτάσουν οι άνθρωποι μας, οι Έλληνες, να γίνουν Είλωτες, ακόμη κι αν γίνουμε Οσποδάροι του Νέου Σουλτάνου...
Ποιος λοιπόν θα σταθεί με δύναμη και θάρρος απέναντι σε αυτά, ποιος θα δώσει αληθινή διέξοδο, αληθινή ανάπτυξη, ποιος θα φυλάξει την Πατρίδα, τους Έλληνες και το βιος τους; Ποιος θα διαφυλάξει το Εθνικό Συμφέρον, από την Απειρωτάν Χειμάρρα, την Χειμάρα των Ηπειρωτών ως το Ακρωτήρι του Άγιου Αντρέα στην κατεχόμενη Κύπρο; Εμείς όλοι, με Αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά.  Η καινούργια, μεγάλη Νέα Δημοκρατία. Δικό μας είναι αυτό το καθήκον. Εμείς, η αληθινή λαϊκή και πατριωτική παράταξη, ο μόνος αυθεντικός εκφραστής του κοινωνικού φιλελευθερισμού είμαστε και θα είμαστε πάντα το μαντρόσκυλο του Εθνικού Συμφέροντος, ο Άγρυπνος Φύλακας της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.
Αδέρφια, η κοινωνική συνείδηση και αλληλεγγύη δεν γράφει στην ούγια ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ. Κι αντίστοιχα ο Πατριωτισμός δεν ανήκει σε γκροτέσκους αχθοφόρους του ρατσισμού και του ολοκληρωτισμού, που ταυτόχρονα είναι πρόθυμοι τσιλιαδόροι της επίθεσης του ΠΑΣΟΚ στην Εθνική Ταυτότητα και την Κοινωνική Συνοχή. Η Κοινωνική Αλληλεγγύη και ο Πατριωτισμός είναι συστατικά της Ελληνικής Ψυχής. Εμείς λοιπόν που πιστεύουμε ότι κέντρο όλων είναι ο Άνθρωπος, εμείς που πιστεύουμε στην λαϊκή ενότητα, είμαστε οι μόνοι που μπορούμε αξιόπιστα να υπερασπιστούμε τον Λαό και την Πατρίδα. Γιατί προερχόμαστε από την καρδιά του Λαού και των αξιών του.
Γιατί οι Έλληνες παντού εκτός Ελλάδος διαπρέπουν; Γιατί δεν έχουν από πάνω τους ένα κράτος διεφθαρμένο, έναν βροντόσαυρο γραφειοκρατίας που ζει με δάνεια, κατασπαράζει τους άξιους και ικανούς κι ανταμείβει τους κλέφτες, τους άχρηστους και τα παράσιτα. Οι Έλληνες έξω ανθούν σε χώρες που δεν τις κουμαντάρουν τα σόγια, όπου δεν υπάρχει ψευδοδημοκρατία των «κολλητών».
Εμείς λοιπόν με πρόμαχο τον Αντώνη Σαμαρά θα γκρεμίσουμε την κλεπτοκρατία, θα σαρώσουμε τις φαμίλιες, τα βαφτιστήρια και τους συμμαθητές τους. Θα πετάξουμε στα σκουπίδια την ψευτοπροοδευτική «πολιτική ορθότητα», τα αποκρουστικά φτιασίδια μιας αριστερόστροφης ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ στην Παιδεία, στα ΜΜΕ, στην κοινωνία την ίδια. Θα χτίσουμε ξανά πέτρα την πέτρα το σπίτι της Μάνας μας, της Πατρίδας. Θα την χτίσουμε με τα αρχαία κι ακλόνητα υλικά μας: την φιλοτιμία, την εντιμότητα, την εργατικότητα, την ευνομία.
Θα βρουν εμάς απέναντι τους οι αποδομητές της εθνικής ταυτότητας, οι υπονομευτές της οικονομίας, τα παράσιτα που δεκαετίες τώρα απομυζούν κάθε ικμάδα του περήφανου κι αγωνιστή λαού μας. Έχουν κάνει την οικονομία σαν τα μούτρα τους, την παιδεία, την τηλεόραση, την μουσική σαν τα μούτρα τους. Χαζογκλαμουριά και προοδευτιλίκι της δεκάρας.
Απέναντι σε αυτή την παρακμή και τους ποικιλόχρωμους βαστάζους της εμείς, ο Λαός μας, έχουμε Ήρωες, έχουμε Σύμβολα, έχουμε Ιδέες και πάνω απ’ όλα έχουμε Ηγέτη. Κι ακούστε καλά εσείς που πληρώνετε δημοσκοπήσεις και δημοσιεύματα, εσείς που δίνετε τα ρέστα των κλοπιμαίων σας για να υπονομεύσετε την πορεία της Παράταξης: όσο κι ιδρώνετε και κοπιάζετε, σε όσες σκοτεινές κάμαρες κι αν μαζευτείτε, οι Ιδέες μας είναι αλεξίσφαιρες κι αιώνιες. Το ανέσπερο φως της Ελλάδας τις φωτίζει. Σε λίγα χρόνια εσάς δεν θα σας θυμούνται ούτε οι «χορηγοί» σας.
Ο Λαός ξέρει και κάθε μέρα που περνά θα συνειδητοποιεί περισσότερο, ότι από τη μια είναι ο Αντώνης και η Λαϊκή Πατριωτική παράταξη μας κι από την άλλη η οπισθοφυλακή της Παρακμής κι οι μισθοφόροι της.
Ας το βάλετε όμως καλά στο μυαλό σας οι Κλεπτοκράτες και οι τσιλιαδόροι σας. Οι  Ιδέες μας,  όπως κυριαρχούν στην Ιστορία και στην συνείδηση του Λαού μας, πολύ γρήγορα, θα κυριαρχήσουν και στην πολιτική εξουσία με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Και τότε θα κάνουμε όλους τους φόβους σας πραγματικότητα κι όλα τα όνειρα του Λαού μας καθημερινή όπως κυριαρχούν στην Ιστορία και στην συνείδηση του Λαού μας πολιτική.

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: