Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

«Αντιμνημονιακό» μέτωπο προωθεί ο Σαμαράς

Ο Σαμαράς πρέπει να αδράξει την ιστορική ευκαιρία. Να εκφράσει την κυρίαρχη αντίθεση ανάμεσα στον λαό και τις δυνάμεις του ΔΝΤ και της υποτέλειας. Να «θάψει» την παλιά ΝΔ εκεί που πρέπει και να ηγηθεί σε ένα πλατύ «Ελληνοκεντρικό Μέτωπο Αναγέννησης», σε έναν πλατύ λαϊκό συνασπισμό  εναντίον όλων αυτών που περιγράφει συνεχώς στους λόγους του: Την γαλαζοπράσινο κόμμα των «ναινέκων» με την ροζ μπέρτα. Των υπερασπιστών της «γραμμής» που υπαγορεύει η «Νέα Τάξη» της «παγκοσμιοποίησης». Τους υπηρέτες του ΔΝΤ τους  προπαγανδιστές του Σχεδίου Ανάν, τους θιασώτες της άνευ όρων εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ.Για να γίνει έτσι κάτι παραπάνω από πολιτικός αρχηγός. Για να μείνει η κυβέρνηση ΓΑΠ ένα επώδυνο αλλά σύντομο ιστορικό διάλειμμα”, έγραφε το Antinews πριν απο λίγο καιρό (http://www.antinews.gr/?p=44454).

Σήμερα το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς συγκαλεί σύσκεψη της Εκτελεστικής Γραμματείας στην Ρηγίλλης με κύριο θέμα την κλιμάκωση της αντιπολιτευτικής τακτικής και την συγκρότηση ενός ‘’αντιμνημονιακού’’ μετώπου μέσα απο συνεργασίες και συμπαρατάξεις στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο αρχηγός της ΝΔ θα καλέσει επίσης όλα τα στελέχη του κόμματος να απομονώσουν τα εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ και να δραστηριοποιηθουν σε όλες τις τοπικές κοινωνίες προκειμένου ο προεκλογικός αγώνας να οδηγήσει στην οριστική ανάκαμψη της ΝΔ.

Έχει ιδιαίτερη σημασία η απόφαση του Σαμαρά να ηγηθεί ο ίδιος σε αυτόν τον αγώνα με περιοδείες του σε όλη της Ελλάδα. Το μήνυμα για ολομέτωπη επίθεση στο ΠΑΣΟΚ θα κλιμακωθεί με την παρουσία του στη ΔΕΘ.

antinews

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: