Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η παρατεταμένη σιωπή Καραμανλή έχει σπάσει τα νεύρα στις βουβουζέλες του ΔΝΤ

Καρουσέλ γύρω από την “σιωπή” Καραμανλή.

Έχουν γίνει τσίρκο μόνοι τους. Η παρατεταμένη σιωπή Καραμανλή έχει σπάσει τα νεύρα στους Καραμανλοφάγους που στήνουν τις απίστευτες προβοκάτσιες με δήθεν δηλώσεις, που αναπαράγονται μαζικά από τις βουβουζέλες του ΔΝΤ. Βέβαια οι εξ’ ίσου σιωπηρές διαψεύσεις δεν παίρνουν την ίδια διασταση και τα πρωτοσέλιδα μένουν…
Άλλωστε η στρατηγική του ΔΝΤ ήταν ξεκάθαρη από την αρχή. Φτιάξτε τον “Μπαμπούλα” Καραμανλή. Φορτώστε τα όλα σε αυτόν, σκίστε τους Έλληνες και την Εθνική οικονομία, αλλά πάντα θα λέτε “δεν φταίμε εμείς που σας ληστεύουμε και ξεπουλάμε την χώρα, φταίει ο Καραμανλής…”
Έτσι ακριβώς έχει το παραμύθι και η σιωπή Καραμανλή δίνει τροφή στην ασυδοσία.
Η τελευταία διαρροή βέβαια είναι ξεχαρβάλωμα όλων των προπαγανδιστικών μηχανισμών. Τι είπε;
Ότι εύκολα ή δύσκολα η Ντόρα θα καταφέρει να μπει στο κοινοβούλιο με το νέο κόμμα της!!
Αυτή η τελευταία διαρροή  λοιπόν, είναι “όλα τα λεφτά”.
Οι δυνάμεις του ΔΝΤ άρχισαν να πανηγυρίζουν. Τα γνωστά γλοιώδη σιχάματα που λέει και ο κομαντάντε Μάρκος, έβγαλαν πηχαίους τίτλους: “Τρικλοποδιά Καραμανλή σε Σαμαρά λίγο πριν τις επαναληπτικές”!
Τα “κουνέλια” της ΝΔ άρχισαν να “εκφράζουν την δυσφορία τους” χορεύοντας στον ρυθμό των …σιχαμάτων. Μιλάμε για τόσο κουνέλια.
Το κορυφαίο όμως, ήταν η αντίδραση του στρατοπέδου της Ντόρας! Μετά από περισυλλογή, σου λέει “για να πανηγυρίζουν οι ΔΝΤδες και να βρίζουν οι Σαμαρικοί, δεν μπορεί, καλό θα είναι για εμάς, οπότε ΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!”. Και κατελήφθησαν από ευφορία…
Τι έχουμε δηλαδή; Έναν Καραμανλή που λέει ότι “εύκολα ή δύσκολα η Ντόρα θα μπει στη βουλή”. Δηλαδή, το νέο κόμμα της Ντόρας, θα ξεπεράσει το 3% κατά πάσα πιθανότητα!
Αντί λοιπόν να τον πάρει η Ντόρα και να τον ξαναστολίσει για αυτή την άνευ προηγουμένου προβοκάτσια, πανηγυρίζει.
Αντί το ΠΑΣΟΚ να συνεχίσει να τον βρίζει, δίνει την απίστευτη δημοσιότητα.
Δηλαδή η μέχρι πρότινος ανερχόμενη δύναμη, η υποτιθέμενη διάσπαση της ΝΔ, το φόρουμ που τιμήθηκε με το 40% των ψήφων της ΝΔ, προσγειώνεται ανώμαλα σε ένα 3% με μία απλή διαρροούλα! Για τέτοια δυναμική μιλάμε!

Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή…
Εμείς για τον Καραμανλή έχουμε εκφραστεί ανοιχτά. Ο άνθρωπος αποδείχτηκε λίγος και αδύναμος. Πίστευε πως θα τον άφηναν να αλωνίζει με Ρώσους και Κινέζους και θα το βαρούσαν παλαμάκια. Πίστευε ότι θα μπορούσε να κυβερνήσει την Ελλάδα χωρίς να είναι αποφασισμένος να στείλει στον (πολιτικό) διάολο συγγενείς και ομοτράπεζους, ή στον άλλο κόσμο προσφιλή του πρόσωπα. Που; Στην Ευρώπη του Άλντο Μόρο, του αείμνηστου Μπακογιάννη, του Θεόφιλου Γεωργιάδη, του Οτσαλάν κλπ κλπ. Πίστευε ακόμα ότι υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει σαν Βενιζέλος ή Καραμανλής πρεσβύτερος μετά την εθνική καταστροφή. Ούτε στα παραμύθια.
Το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι να βγει, να μιλήσει ανοιχτά και να δικαιωθεί πληρώνοντας το τίμημα που σε αυτές τις περιπτώσεις είναι βαρύτατο.
Για λεπτομέρειες, ας ρωτήσει την Ολυμπιάδα.
Α.Π.

greeknation
 

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: