Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ανατροπή στην Αργολίδα. Αποσύρει ο Σαραβάκος τη στήριξη στον Τατούλη

ΕΞΕΛΙΞΗ "ΦΩΤΙΑ"

Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ πυροβολεί ΤΑΤΟΥΛΗ

και του κλείνει την πόρτα της Περιφέρειας

Τατούλης και Σαραβάκος στην λαϊκή στο Ναύπλιο... πριν λίγες ημέρες... η συνεργασία κράτησε μόλις είκοσι ημέρες...
Τώρα ο πρώην νομάρχης κλείνει την πόρτα της Περιφέρειας στον πρώην υπουργό...
Σαν πάρα πολύ σημαντικό γεγονός μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή κίνηση του υποψηφίου Δημήτρη Σαραβάκου να αποσύρει την στήριξη του στον Περιφερειακό Συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη. Συγκεκριμένα ο πρώην νομάρχης Αργολίδας που συμμετείχε στον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και με τον οποίο εξελέγη ο ίδιος έκτος περιφερειακός σύμβουλος την προηγούμενη Κυριακή στην Αργολίδα,  απέσυρε την στήριξη του στον Αρκάδα πολιτικό τέσσερις ημέρες πριν τον Β' γύρο των περιφερειακών εκλογών. Μάλιστα είναι πολύ σοβαρή η κατηγορία Σαραβάκου, ότι "ο Τατούλης είναι επικίνδυνος για την Πελοπόννησο".
Να σημειωθεί ότι τίποτα δεν σκίαζε μέχρι χθες τις σχέσεις των δύο ανδρών, οι οποίοι "έβγαλαν" την προεκλογική περίοδο στην Αργολίδα δίπλα - δίπλα.
Να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών στην Αργολίδα, ο Τατούλης προηγείται του Δράκου στον πρώτο γύρο με 2.906 ψηφοδέλτια. Τα ψηφοδέλτια που συγκέντρωσε μόνο ο ίδιος ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι 2843, ενώ υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι του συνδυασμού Σαραβάκου σε Αργολίδα και άλλους νομούς της Πελοποννήσου με ανυπολόγιστους μέχρι αυτή τη στιγμή ψήφους.
Η απόσυρση της υποστήριξης Σαραβάκου στον Πέτρο Τατούλη εξισώνει τους δυο διεκδικητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι θα μπουν στον Β' γύρο ξεκινώντας ακριβώς από την ίδια θέση, αλλά με σαφέστατο πλεονέκτημα στην πλευρά Δράκου αυτή τη φορά. Αυτό διότι η άρση της στήριξης αφαιρεί από τον Τατούλη κάθε επιχείρημα "περί ανεξάρτητου ψηφοδελτίου". Η επιλογή Τατούλη είναι πλέον αυταπόδεικτα επιλογή ΠΑΣΟΚ και συνεπώς αναμένεται να δεχτεί τα βέλη όσων θέλουν να αντιταχθούν στις κυβερνητικές επιλογές. Μεταξύ αυτών βρίσκονται βέβαια οι ψηφοφόροι της αριστεράς και αρκετοί ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ, οι οποίοι βλέπουν ότι ο συνδυασμός Τατούλη οδηγεί σε "καπέλωμα" του ΛΑΟΣ και όχι σε "συγκυβέρνηση".
Αυτό βέβαια ενδυναμώνεται από την σίγουρη άρνηση του Τατούλη να αποδεχτεί ότι ο συνδυασμός του προέρχεται από την συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ.

Το κείμενο της δήλωσης Σαραβάκου, που όπως τονίσαμε έχει ήδη εκλεγεί στην εξάδα του Τατούλη στην Αργολίδα είναι το παρακάτω:

"Ως Επικεφαλής του συνεργαζόμενου Συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» με τον Συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη Ευχαριστώ Θερμά τους φίλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Η «Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου» αφού αξιολόγησε:

1) Το πρόγραμμα της «Νέας Πελοποννήσου» του Πέτρου Τατούλη, το οποίο δεν περιέχει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες προτάσεις όπως είχε συμφωνηθεί,

2) Την μονομερή και απροκάλυπτη παρέμβαση στήριξης συγκεκριμένων υποψηφίων, με αποτέλεσμα την εκλογή Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων προερχομένων μόνο από το ΠΑΣΟΚ, και οι Σύμβουλοι πλέον του συνδυασμού Τατούλη να ανήκουν μόνο σε ένα κόμμα, χάνοντας έτσι την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ δομή με την οποία ξεκινήσαμε.

ΑΠΟΣΥΡΕΙ την στήριξη της από την «Νέα Πελοπόννησο» και ζητά από τους πολίτες την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη στις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου"

argonafplia.gr 

Αυτά για πρώτο πιάτο ….τα υπόλοιπα έρχονται πιο καυτά…..
report24.gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: