Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Άλλο πρόταση Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας και άλλο Ετυμηγορία Εκποίησης της Πατρίδας

Η ΝΔ απαντά ότι δεν θα στείλει στην πρόσκληση Παπακωνσταντίνου ΚΑΝΕΝΑΝ εκρόσωπο!!!
Τον Ιούλιο 2010 ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε και παρουσίασε τις προτάσεις του για την Έξοδο της χώρας από την Κρίση.
Ο μνημονιακός ήδη κ. Παπακωνσταντίνου και η κυβέρνησή του εκώφευαν. Στη συνέχεια ο μνημονιακός Υπουργός Οικονομικών  ζήτησε τη συναίνεση της ΝΔ και η Αξιωματική Αντιπολίτευση τον παρέπεμψε και στα 23 μέτρα του Ιανουαρίου 2010 και στην οικονομική πρόταση της 7ης Ιουλίου 2010.
Και πάλι αδράνησε. Μετά ο Παπανδρέου από τη Νέα Υόρκη και αλλού άρχισε να ψελίζει σπασμένες τις θέσεις της ΝΔ περί ακίνητης περιουσίας, κλπ.
Τώρα η κυβέρνηση του Μνημονίου 2 τί ακριβώς ζητάει από τη Νέα Δημοκρατία;;; Εκπρόσωπο συνενοχής για κάτι που της έχει προταθεί, της έχει προσφερθεί εδώ και ένα χρόνο;; Εκπροσώπους έχει! Την κλίκα των προθύμων! Της στάθηκαν στο παρελθόν, δε θα το κάνουν τώρα; Ή μήπως δεν θα το κάνουν;
Ας διάβαζε ο συναρμόδιος μετ’ αναρμοδίων Υπέρεργος, ας πρόσεχε, ας μην έμπλεκε!!! Της φταίει και η Τρόικα από σήμερα της κυβέρνησης!
Ποιός τους έφερε Κύριοι; Η αδράνεια, οι παραλήψεις και τα λάθη σας!
Άιντε να μελετήσετε τα επανορθωτικά – αντισταθμιστικά – πρόσθετα μέτρα του Σαμαρά και αφήστε κατά μέρος τα “αδιευκρίνιστα πρόσθετα” της Τρόικας και της ανικανότητάς σας!
Και κάτι ακόμη… Μην καταντήσετε την πρόταση Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας, Ετυμηγορία Εκποίησης της Πατρίδας!!
antinews


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: