Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Παπουτσής: Ο εκτελεστής της χούντας Παπανδρέου

- "Είσαι πουτάν@...",

φώναζαν οι μπάτσοι στη μάνα του 30χρονου κατοίκου της Κερατέας, στο σπίτι του οποίου είχαν μπουκάρει με γκαγκστερικό τρόπο.

Πολιτικός προιστάμενος των ανεγκέφαλων αυτών αστυνομικών, είναι ο Χρήστος Παπουτσής, κάποτε Πρόεδρος της ΕΦΕΕ και υπερήφανος για τον αντιδικατορικό του αγώνα.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που σήμερα βρίσκεται επικεφαλής της αστυνομικής χούντας, η οποία επικηρύσει τον Παλαιοκώστα με 1 εκατ. ευρώ και δεν έχει την... αξιοπρέπεια να κάνει το ίδιο με τον Χριστοφοράκο, τον Καραβέλα, τον Γιούνγκ.

Ο Χρήστος Παπουτσής είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της σήψης που προκαλεί η εξουσία.

Είναι πράγματι για λύπηση...


Για τους αστυνομικούς που βρίζουν, προκαλούν και βιαιοπραγούν κατά πολιτών, πρέπει να υπάρξει ΑΜΕΣΗ απόλυση. Χωρίς δεύτερη κουβέντα πρέπει να συμβεί το ίδιο για όλους τους εμπλεκόμενους αξιωματικούς, μέχρι ανώτατου βαθμού.

Για τον οικτρό Παπουτσή, θα πρέπει να σημειωθεί η πολιτική του στάση και να εγκληθεί στην Δικαιοσύνη αμέσως μετά την πτώση του χούντας Παπανδρέου - ΔΝΤ. Γι αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι μας μέσα από μία σειρά χιλιάδων μηνύσεων εναντίον του, αλλά και εναντίον των υφισταμένων του.

Σε αυτή την χώρα θα πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να τιμωρούνται όσοι παραβιάζουν το Σύνταγμα και βιαιοπραγούν κατά του μοναδικού αφεντικού, του πολίτη.Κωνσταντίνος


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: