Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Μην φτύνετε και μην χτυπάτε τον βρομιάρη τον Ρέππα.!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Το κίνημα, του ... «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» διόδια θα συνεχιστεί.

Είναι παράνομη και αντυσυνταγματική η σύνδεση των διοδίων με τον ΚΟΚ.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η κυβέρνηση των δωσίλογων παίζει τα τελευταία της "χαρτιά". Μπροστά στην οργή των Goldman αφεντικών της, που χάνουν χρήματα, εξαιτίας της ανυπακοής των πολιτών, έχουν αρχίσει να κινούνται στους χώρους του παραλόγου και βεβαίως και του παρανόμου. Είναι προφανές ότι ο Μπόμπολας έχει "θυμώσει" και τα δουλικά τύπου Ρέππα δεν διστάζουν ακόμα και να παρανομήσουν, προκειμένου να τον εξευμενίσουν. Έχουν ανάγκη να τον εξευμενίσουν, γιατί τα γνωστά "μπουλντόγκ" της Mega ενημέρωσης θα τον "φάνε" και μετά δεν θα δει Βουλή ούτε με το κιάλι. Δεν θα έχει αντικείμενο στη ζωή του ο άεργος, ανεπάγγελτος και άχρηστος επαγγελματίας ΠΑΣΟΚος Ρέππας, ο οποίος απλά κάποτε σπούδασε οδοντιατρική, αλλά το μόνο "δόντι", που έχει δει ποτέ στη ζωή του, είναι αυτό του ΠΑΣΟΚ.

Προς ικανοποίηση αυτού του εξοργισμένου αφεντικού τρέχει πανικόβλητος ο Ρέππας, ώστε να τον εξυπηρετήσει, παραβιάζοντας με τρόπο πρωτοφανή και αναίσχυντο το ίδιο το Σύνταγμα.
Γιατί το λέμε αυτό;
Γιατί είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να μετατρέπεις την αστυνομία σε "μπράβο"-εισπράκτορα κάποιων ιδιωτικών συμφερόντων. Όταν, δηλαδή, τη βάζεις να μοιράζει πρόστιμα σε οδηγούς, οι οποίοι έχουν διαφορές με τον Μπόμπολα, στην πραγματικότητα τη μετατρέπεις σε ...

Διαβάστε τη συνέχεια ---> εδώ
gianniotis

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: