Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Οι Παλαιοημερολογίτες ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ μία ακόμη φορά συγκέντρωση για την Κάρτα του Πολίτη.

ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙ ''ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ'' ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ 
ΥΜΝΟ...
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ''ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ'' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ

Κι ας μην παρεξηγούνται ορισμένοι ένθεν - κείθεν. Ας φροντίσουν να τους απομονώσουν για να μην τους παίρνει όλους η μπάλα. Όταν σε τέτοια σοβαρά ζητήματα που αφορούν όλους τους Έλληνες κάποιοι επιχειρούν να δώσουν θρησκευτική υφή τότε το αποτέλεσμα είναι προδιαδεγραμμένο. Αυτό δεν είναι άλλο από την αποτυχία και σαφέστατα γίνεται εσκεμένα.
Ούτε το ζήτημα της κάρτας του Πολίτη πρέπει είναι ζήτημα που αφορά μόνο τους Ορθόδοξους (Παλαιοημερολογήτες) αλλά ούτε το ζήτημα της διάσωσης ενός αρχαίου μνημείου αφορά μόνο τους λεγόμενους δωδεκαθειστές.
Αλλά αυτοί (οι κεφαλές παντα) βρίσκουν αφορμή από τέτοια ζητήματα να καπελώσουν ενώ σε όλα τα άλλα που συμβαίνουν είναι ανύπαρκτοι και σφυρίζουν αδιάφορα σα να μην συμβαίνει τίποτα.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

egersis 

ΥΣ. Που ήταν όλοι αυτοί στις αντιδράσεις για το ''1821'' του ΣΚΑΙ και σε πληθώρα ζητημάτων που δεν προσφέρεται για θρησκευτικοεμπορική εκμετάλευση; Σωστά μαντέψατε....ΑΦΑΝΤΟΙ


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

1 σχόλιο:

DK είπε...

http://salpisma.blogspot.com/2011/03/blog-post_9290.html

δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα.