Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ας μην “ανησυχεί” το Σύστημα. Ο Καραμανλής γνωρίζει την ελληνική….

Τι σου είναι λοιπόν η δύναμη της προπαγάνδας των ΜΜΕ. Αντί αυτή τη στιγμή να γίνονται ειρωνικά σχόλια και να γελάει το πανελλήνιο που σήμερα, την ημέρα του ψεύτη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό μέσα στη Βουλή, τουναντίον γίνεται έντεχνος αποπροσανατολισμός, από το σύστημα προπαγάνδας των ΜΜΕ, το οποίο προσπαθεί ταυτόχρονα να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ Σαμαρά και Καραμανλή. Και αυτό εξ αιτίας μιας ατάκας του κ. Σαμαρά σε βάρος του κ. Παπανδρέου, όταν είπε ότι τον βλέπει ήδη ως πρώην πρωθυπουργό, δηλαδή ήδη απερχόμενο.
Βέβαια ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου που το αντιλήφθηκε δεν πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής, αλλά ευτυχώς γι’ αυτόν, φροντίζει το γιγαντιαίο σύστημα προπαγάνδας του Συστήματος ΠΑΣΟΚ, με τα παπαγαλάκια του στα ΜΜΕ, να μεταφέρει το πρόβλημα στην πλευρά του αντιπάλου, αναγκάζοντας τον ίδιο τον Σαμαρά και όλους τους εκπροσώπους του κόμματος να απολογούνται αυτή τη στιγμή για τα αυτονόητα.

Από κοντά και ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος…. προσπάθησε να μπει σφήνα υπέρ Καραμανλή και κατά Σαμαρά, παριστάνοντας ότι ξεχνάει ποιος ήταν εκείνος που τον διέγραψε, με τον τρόπο που τον διέγραψε, από την Νέα Δημοκρατία και ο οποίος μάλιστα είπε ότι δεν συνομιλεί με τα άκρα..

Πηγή: hassapis-peter

Οι γκεμπελίσκοι των μήντια δεν έχουν τον θεό τους

Μόνον έναν ανόητος, ή ένας βαθιά προκατειλημμένος μπορεί να παρανοήσει την φράση που απηύθυνε σήμερα στην Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς στον Γιώργο Παπανδρέου. «Εγώ σε σας βλέπω ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό, έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα».
Του λέει δηλαδή καθαρά “είσαι ήδη πρώην, παρελθόν”.
Τα παπαγαλάκια όμως του ΠΑΣΟΚ – και του Καρατζαφέρη – έσπευσαν πριν ακόμα τελειώσει την ομιλία του ο Σαμαράς να διαδώσουν ότι όσα είπε ο Σαμαράς αφορούσαν τον … Κ. Καραμανλή.

Προκλήθηκε λοιπόν σύγχυση (επειδή έτσι το «κατάλαβαν» κάποιοι δημοσιογράφοι) με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ να τραβάνε τα μαλλιά τους στην Βουλή (όσοι έχουν τέλος πάντων) και να διευκρινίζουν τον αυτονόητο, ότι δηλαδή ο Σαμαράς «βλέπει τον Γ. Παπανδρέου ως πρώην πρωθυπουργό».

««Καμία σχέση με αυτό που καταλάβατε. Καμία αιχμή δεν υπήρχε. Δεν εννοούσα τον Καραμανλή αλλά τον Παπανδρέου»» είπε και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς αργότερα σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι…

Περαστικός ήταν και ο βουλευτής Π. Λαφαζάνης, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά για να απαντήσει «γι’ όνομα του θεού βρε παιδιά ποιοι το κατάλαβαν έτσι…»! έλα ντε…

Χαρακτηριστικό της εκστρατείας παραπληροφόρησης που ξεκίνησε αμέσως είναι ανάρτηση του www.in.gr σύμφωνα με την οποία ο εκπρόσωποσ της ΝΔ χαρακτήρισε ….”ατυχή” την διατύπωση του Α. Σαμαράς. Αργότερα όμως κατέβασε την ανάρτηση αυτή και ανέβασε άλλη που γράφει:  Διευκρινίσεις για την φερόμενη τοποθέτησή του περί «ατυχών δηλώσεων» δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σχετικά με μια αποστροφή στο λόγο του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά την Παρασκευή στη Βουλή. Ο κ. Μιχελάκης διαψεύδει ότι ο ίδιος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη δήλωση «ατυχή διατύπωση που προκάλεσε αναστάτωση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ» (!!!)

Δηλαδή συντηρούν το θέμα ενώ οι ίδιοι διαψεύδουν  όσα γράφαν

Η ερμηνεία είναι μια! Δισυπόστατη, με δύο υποστάσεις, αλλά μία! Ο Σαμαράς εννοούσε και όλοι οι εχέφρονες και σώφρονες ακροατές καταλάβαμε ότι:

– Ο ΓΑΠ – ωσάν Πρωθυπουργός – κάθε φορά που επιχειρεί να αντικρούσει το Σαμαρά, σκάβει το παρελθόν Καραμανλή, διότι άλλα επιχειρήματα δεν έχει,
– Ο ΓΑΠ, τα έκανε όλα λάθος. Δηλαδή, αδράνησε, συκοφάντησε τη χώρα, δεν διαπραγματεύτηκε τίποτα, υπέγραψε για Μνημόνιο ό,τι του έφεραν, βούλιαξε τη χώρα σε όλα και ερωτεύτηκε παράφορα … την Ύφεση.

Συμπέρασμα αβίαστο: ο Παπανδρέου ανασύρει σκελετούς όταν δεν έχει τίποτα να πει και αντιμετωπίζει το παρόν του σαν να είναι ήδη παρελθόν … Διότι η επίπλαστη αισιοδοξία που παρουσιάζει είναι ίδια και απαράλλαχτη με το «Λεφτά Υπάρχουν». Τότε νόμιζε ότι η Χώρα των Θαυμάτων εκτείνεται από την Ιπποκράτους μέχρι το Μαξίμου. Γιατί τώρα να έχει συνειδητοποιήσει ότι οι ασυνάρτητες επιλογές του έχουν καταντήσει την Ελλάδα Χώρα, όχι των Θαυμάτων … αλλά του Θανάτου της;;
Αυτό εννοούσε ο Σαμαράς: ότι ο κ. Πρωθυπουργός του Μνημονίου, αντί να ασχοληθεί με το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας, ασχολείται τόσο πολύ με το χάλι στο οποίο επιδιώκει να φέρει τη χώρα, που το ίδιο το χάλι μοιάζει παρελθόν. Και όταν ως Πρωθυπουργός εξαντλείται στο να μετατρέψει τη χώρα σε παρελθόν, καταντάει παρελθόν ο ίδιος. Είναι τόσο εφιαλτικά παρωχημένος και αποτυχημένος που είναι ήδη … Πρωθυπουργός Πρώην…
antinews

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: