Η απάντηση είναι στα χέρια μας. Όποιος Έλληνας επενδύει στην Ελλάδα, πρέπει να βρίσκει την στήριξη μας. Από την “Fix” και την “Βεργίνα”, το σπιτικό κρασί της ταβέρνας και όχι την παγοκολώνα εισαγωγής “προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης”, το τσιπουράκι που φτιάχνεται για αιώνες με την ίδια μέθοδο, το ούζο, ακόμα και τα Ελληνικά αναψυκτικά.
Έμπρακτη πράξη αγώνα που οφείλει να ξεκινήσει από την καθημερινότητα μας.
Άλλωστε ένα καλό Ελληνικό κρασί, ανόθευτο και όχι αποτέλεσμα χημικών εργαστηρίων, είναι πολύ ποιοτικότερο, πολύ πιο “κυριλέ”, πολύ πιο “in” από το οποιοδήποτε Ουίσκυ μαζικής παραγωγής των ταγαροφόρων νεόπλουτων που μεταμορφώθηκαν σε γκλαμουρομπουζουκόβιους πηθικίζοντες εν μία νυκτί.
Πηγή
kostasxan
Αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα . . .
Μοιραστείτε
2 σχόλια:
αγαπητοί να λέμε την αλήθεια τουλάχιστον ..για το τι είναι ελληνικό προιόν ας το αποφασίσουμε εμείς. Ναι, η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη την αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών βιομηχανιών και των ελληνικών προϊόντων. Αυτό όμως δεν το πετυχαίνει κανείς με το μποϊκοτάζ των προϊόντων που έρχονται από άλλες χώρες γενικά και αόριστα. Γιατί μπορεί π.χ. η ΑΜΣΤΕΛ και η ΗΕΙΝΕΚΕΝ να είναι Ολλανδικές μάρκες αλλά η βιομηχανία έχει προχωρήσει σε επενδύσεις και παραγωγή στην Ελλάδα. Από την άλλη, πολλά ελληνικά brandnames έχουν πωληθεί σε πολυεθνικές εταιρείες ή έχουν τα εργοστάσια παραγωγής τους εκτός Ελλάδας.
Όσοι με ευκολία καλούν τον κόσμο να καταναλώνει γενικώς και αορίστως ελληνικά αναψυκτικά, για παράδειγμα, καταδικάζουν σε κλείσιμο αμιγώς ελληνικές βιομηχανίες που δουλεύουν «φασόν» ξένα brandnames
Χαίρετε, από ότι βλέπω ακόμα και εδώ τρομοκρατία σκέψης και υποβολής.
Εγώ γενικότερα δεν πίνω μπύρες χωρίς παρελκόμενα ..αλλά λόγω της οικονομικής κατάστασης στην χώρα μας θα προτιμούσα ελληνικές μπύρες όπως ΜΥΘΟΣ, ΑΜΣΤΕΛ, ΑΛΦΑ, ΗΕΙΝΕΚΕΝ και άλλες. Οπότε μην "τσιμπάτε" σε προκλήσεις για το τι είναι ελληνικό η όχι. Απολαύστε την μπυρίτσα που φτιάχνουν οι έλληνες συνανθρωποί σας εσείς έχετε την επιλογή.
Δημοσίευση σχολίου