Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σχέδιο εκτροπής και ελέγχου της πολιτικής ζωής από την διαπλοκή

Είναι προφανές ότι η Νέα Μεταπολίτευση άρχισε να γράφει τις σελίδες της στο βιβλίο της Ιστορίας.
Η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του οδηγεί στην κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού και στην δημιουργία ενός νέου.
Οι βαρώνοι της σημερινής πολιτικής ζωής, η κρατικοδίαιτη διαπλοκή που προσπαθεί με τα Μαζικά Μέσα Εκμαυλισμού που έχει στην διάθεσή της να διατηρήσει τον έλεγχο στις πολιτικές εξελίξεις, βλέπει τώρα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετεί τους σκοπούς της. Αυτά που την ανησυχούν  είναι ο λαϊκός ξεσηκωμός και οι θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μετά την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πρωθυπουργός εν αναμονή. Ένας πρωθυπουργός που δηλώνει από τώρα ότι “δεν επέστρεψε για να συμβιβαστεί, αλλά για να παλέψει“.
Μπαίνει έτσι σε εφαρμογή το plan B’ μετά την συναίνεση και τα σενάρια συγκυβέρνησης: Η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, μέσω της οποίας ελπίζουν να προκαλέσουν αποχωρήσεις και προβλήματα και σε άλλα κόμματα και κυρίως στη ΝΔ.
Συγκεκριμένα βρίσκεται εν εξελίξει σχέδιο δημιουργίας στο άμεσο μέλλον κόμματος εκσυχγρονιστών – φιλελευθέρων για την ηγεσία του οποίου προαλείφονται γνωστά ονόματα της πολιτικής ζωής. Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και οι παραιτήσεις/ διαφοροποιήσεις βουλευτών εντάσσονται σε αυτό το σχέδιο. Λέγεται μάλιστα ότι ήδη έγιναν κρούσεις και στη Ντόρα.
Μεθοδεύεται επίσης η συμμετοχή στο νέο εγχείρημα και βουλευτών της ΝΔ.
Να σημειωθεί ότι σήμερα η κ. Μπακογιάννη μίλησε για “το καινούριο” που “πρέπει να γεννηθεί” για να ανατάξει την πατρίδα”. Μίλησε επίσης για “το τέλος του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης” στο οποίο κατά τα άλλα πρωταγωνίστησε.
Ενώ ο Στέφανος Μάνος μιλώντας στο ΣΚΑΙ κάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ανατρέψουν τον αρχηγό τους
antinews


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: