Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Εφιάλτες και Νενέκοι

Η 29η Ιουνίου 2011 θα μείνει στην μνήμη των Ελλήνων ως η αποφράς ημέρα του ξεπουλήματος της Πατρίδας μας, αλλά και του λαού της, στις ξένες οικονομικές δυνάμεις των δανειστών μας. Η Ελληνική ιστορία θα γράψει με μελανά γράμματα την ψηφοφορία του αίσχους στην βουλή, με την οποία υποδουλώθηκε η πατρίδα μας στην τρόικα και τα διεθνή τοκογλυφικά κέντρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Εκατόν πενήντα πέντε (155) Εφιάλτες και πέντε (5) Νενέκοι εν μέσω χειροκροτημάτων, γελώντας για το κατόρθωμα τους έστειλαν τον Ελληνικό λαό δεμένο χειροπόδαρα, στα σκλαβοπάζαρα των διεθνών τοκογλύφων οι οποίοι λυμαίνονται λαούς και πατρίδες. Τον έστειλαν στους τοκογλύφους της Ευρώπης, τους εταίρους μας(;) οι οποίοι φορώντας λευκά κολάρα και γραβάτες, απομυζούν τους λαούς του Ευρωπαϊκού Νότου οι οποίοι λόγο οικονομικών δυσχερειών είχαν την ατυχία να πέσουν στα νυχιά τους. Αυτή είναι η αλληλεγγύη των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής ενώσεως!
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι εθνομηδενιστική. Είναι κυβέρνησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και έχει υποταγεί πλήρως στα διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα. Διαλύει στην κυριολεξία την κοινωνία μας, καταστρέφοντας την Ελληνική πατρίδα και ουσιαστικά είναι όργανο της Παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είναι αυτό που επιθυμεί και προσπαθεί με κάθε μέσο να επιβάλει για την Ελλάδα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου...
Εντύπωση προκάλεσε το μειδίαμα του προέδρου της βουλής όταν πήρε στα χέρια του τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Όμως αμέσως μετά πήρε το σοβαροφανές του ύφος για να ανακοινώσει στην δήθεν ολομέλεια της βουλής(οι περισσότεροι βουλευτές είχαν ήδη αποχωρίσει) τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Αμέσως μετά την εκφώνηση του αποτελέσματος γέλια και χαρές, παλαμάκια και συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό, γιατί κατόρθωσε να σώσει την Ελλάδα από την χρεοκοπία. Το ξεπούλημα της πατρίδας δεν απασχόλησε καθόλου τους κ. βουλευτάς. Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κ. Παπανδρέου μας έριξε σε ένα ακόμη βαθύτερο βάραθρο δανείων. Δάνεια τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να αποπληρώσει ο λαός ακόμη και αν πουληθεί ολόκληρη η Ελλάδα μας.
Όλοι αυτοί οι βολεμένοι είτε είναι πολιτικοί, είτε τραπεζίτες, είτε διαπλεκόμενοι προμηθευτές του Δημοσίου, μέσα από τα τηλεοπτικά τους κανάλια, τα οποία θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι δεν έχουν άδεια λειτουργίας, προσπαθούν καθημερινά να περάσουν τις θέσεις της κυβέρνησης για το μεσοπρόθεσμο. Είναι όλοι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν την Ελλάδα και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό. Όλοι αυτοί λοιπόν τώρα έχουν βαλθεί να μας σώσουν. Μέσα από τα πολυτελή τους γραφεία με βαθυστόχαστες οικονομικές αρλούμπες, για να μη καταλαβαίνει και πολλά ο λαός, προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα μέτρα που λαμβάνουν για λογαριασμό μας, είναι αυτά τα οποία θα μας σώσουν από την οικονομική καταστροφή.
Έξω και πέρα από τα προβλήματα τους λαού, προσπαθούν αυτοί οι κύριοι να μας κοροϊδέψουν, ότι μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν και γι' αυτόν τον λόγο θα πρέπει όλοι μας να καθίσουμε φρόνιμα, και να υποστούμε όλες τις συνέπειες των οικονομικών τους μέτρων. Όλος αυτός ο εσμός των ανεπάγγελτων σωτήρων μας, να έχει υπ' όψιν του ότι θα έχουν κακό τέλος. Έτσι λοιπόν, ως μαθητευόμενοι μάγοι, ή στου κασίδη το κεφάλι, όπως λέει και ο λαός προσπαθούν να επιβάλουν τις ιδέες και τις αποφάσεις τους. Δεν τους απασχολεί ότι, όλες αυτές οι οικονομικές αρλούμπες τους θα κάνουν ακόμη φτωχότερους τους Έλληνες.
Δεν τους απασχολεί η σωτηρία της πατρίδος, διότι ουδέποτε είχαν για πατρίδα τους την Ελλάδα. Πατρίδα τους είναι τα συμφέροντα των παγκόσμιων αγορών για τα οποία αναπνέουν και εργάζονται. Προς θεού να μη θιγούν τα συμφέροντα των αγορών και των διεθνών τοκογλύφων. Καθημερινά δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι η δανειστές δεν πρόκειται να χάσουν ούτε ένα ευρώ, και η Ελληνική πατρίδα ας γίνει στάχτη και μπούλμπερη. Αυτός είναι ο κοινοβουλευτισμός.
Οι πολίτες της μεσαίας τάξης πεθαίνουν με τα βάρβαρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα. Για όσους δεν ανήκουν στην μεσαία τάξη δηλαδή για τους απλούς εργαζόμενους και τους συνταξιούχους η δυστυχία και η πείνα είναι εξασφαλισμένη. Για τους πραγματικά εύπορους και τους φοροκλέπτες, τα μεσοπρόθεσμα και τα μνημόνια ούτε τους αφορούσαν ούτε τους αφορούν.
Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα με 155 ΝΑΙ και 138 όχι ψηφίστηκε από τους βουλευτές. Όμως ολόκληρος ο Ελληνικός λαός λέει στη κυβέρνηση ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ. Τώρα λοιπόν έρχεται και η ώρα που θα πρέπει η κυβέρνησης να υλοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε μία χώρα που θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Οι μεγαλόσχημες λεκτικές καντρίλιες τους υπουργού οικονομικών κ. Βενιζέλου για μεγάλες ιστορικές στιγμές που ζει η Ελλάδα και το ότι η ψηφοφορία ήταν πράξη μεγάλης ευθύνης αφήνουν παγερά αδιάφορο τον λαό.
Το έχουμε γράψει και άλλη φορά. Η κυβέρνηση αυτή είναι κυβέρνηση εκλογών. Θα μας δώσουν οι δανειστές μας την 5η δόση του δανείου των 110 δις, θα μας δώσουν και άλλα 110 δις ώστε να καλυφθούν οι δανειακές μας ανάγκες μέχρι το 2014 - 15. Αυτά ο κ. Παπανδρέου θα τα παρουσιάζει από τα μπαλκόνια των προεκλογικών του λόγων ως μεγάλη επιτυχία της κυβερνήσεως του.
Όμως κανείς δεν θα λέει στον Ελληνικό λαό ότι, οι δανειστές, μας δίνουν αυτά τα δάνεια, για να μπορέσουν οι ίδιοι να κερδίσουν χρόνο και να προετοιμαστούν, ώστε όταν θα γίνει η χρεοκοπία της Ελλάδος το 2015 να έχουν δημιουργηθεί όλες εκείνες οι ασφαλιστικές δικλίδες, οι οποίες θα επιτρέψουν στις οικονομίες τους να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα ανώδυνα. Αν συνέβαινε αυτό τώρα, η χρεοκοπία της Ελλάδος δηλαδή, τότε θα κατέρρεε όλο το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Έχουν γνώση η Ευρωπαίοι δεν είναι βλάκες!
Φυσικά ο κ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του θα έχουν φύγει! Θα παραμένει όμως εδώ ο Ελληνικός λαός για να υποστεί όλα αυτά τα οποία του κρύβουν και τα οποία θα ακολουθήσουν από τις σημερινές πολιτικές τους. Οι πολιτικοί θα πρέπει να καθίσουν όσο είναι ακόμη καιρός και με σεβασμό προς τον λαό να λύσουν όλα αυτά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ο λαός περιμένει απαντήσεις και ενέργειες που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο. Και πληροφορούμε τους πολιτικούς ότι η λεηλασία των εισοδημάτων μας δεν είναι η λύσης του οικονομικού μας προβλήματος. Τους συμβουλεύουμε να μην είναι εναντίον του λαού διότι τότε θα πρέπει να θυμηθούν την τύχη του Τσαουσέσκου και της οικογενείας του.




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: