Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Εκτός ορίων οι αθίγγανοι (εισαγόμενοι ή μη) της Αχαϊας...

"Καραμπόλα" παραβατικών συμπεριφορών, από αθίγγανους έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες, στα μέσα του Αυγούστου, από ομάδες αθιγγάνων σε ολόκληρη την περιοχή της Αχαϊας.
Ας ξεκινήσουμε από το πλέον βαρύ, που περιείχε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά, με αποτέλεσμα 3 τραυματίες.. Ως δράστες φέρονται ένας 19χρονος, ένας 17χρονος και ένας 14χρονος όλοι τους ΡΟΜΑ.
Το επεισόδιο συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις εφτά το απόγευμα της Παρασκευής σε δρόμο της Συντριάδας. Οι τρεις δράστες που είναι αδέρφια, επιβαίνοντες σε ένα Alfa Romeo, εισήλθαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προσπαθώντας να κλείσουν το δρόμο σε ένα άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 38χρονος με τον 21χρονο αδερφό του και τον 14χρονο γιο του επίσης αθίγγανοι.
Επιπρόσθετα, πριν από λίγες ημέρες δύο κορίτσια και ένα αγόρι ρομά, ρουμανικής καταγωγής, μπήκαν σε κινέζικο κατάστημα και άρχισαν να κλέβουν παπούτσια. Η ιδιοκτήτρια αντελήφθη την πράξη τους και κατάφερε να τους πάρει τα κλοπιμαία. Ομως οι τρεις ανήλικοι την απώθησαν και την τραυμάτισαν ελαφρά για να αποφύγουν τη σύλληψη.
Το πλέον φρικιαστικό περιστατικό όμως συνέβη στην Πάτρα, όταν ομάδα νεαρών, επιτέθηκε σε 12χρονο κορίτσι, επιχειρώντας να της βγάλουν τα ρούχα. Η κόρη γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας περνούσε από το κεντρικότερο σημείο της πόλης, την πλατεία Γεωργίου, όταν την πλησίασε ομάδα νεαρών Ρομά, οι οποίοι την στρίμωξαν και προσπάθησαν να την γδύσουν.
Η κοπέλα παρά τον πανικό της και το σοκ που υπέστη, σύμφωνα με το thebest.gr, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα περαστικοί να προστρέξουν και να τη βοηθήσουν.
Οι νεαροί ετράπησαν σε φυγή, ενώ η κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της και αυτοί με τη σειρά τους τις αστυνομικές αρχές
http://elkosmos.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: